Багато господарок замислюються над тим, як порадувати свою сім'ю простим і недорогим десертом. Готувати щось складне, як правило, немає часу, та й сил часто не залишається.

Благо, є чимало досить простих рецептів, за допомогою яких ви можете порадувати свою сім'ю, і при цьому не витратити багато часу і сил. Наприклад, ви можете приготувати банановий хліб – смачні та корисні ласощі, які порадують кожного члена вашої родини.

Банановий хліб у мікрохвильовій печі

Для того, щоб приготувати цей чудовий десерт, вам знадобляться:

3 столові ложки борошна
3 столові ложки коричневого цукру
⅛ чайна ложка солі
1 яйце
1 столова ложка молока
1 столова ложка олії
¼ чайної ложки ванілі
1 банан розім'ятий

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Спосіб приготування:

  1. Усі сухі інгредієнти необхідно додати в окрему ємність і перемішати до стану однорідної маси.
  2. Після цього потрібно додати молоко, олію та банан.
  3. Після цього необхідно додати всю масу в кухоль і поставити його на 90 секунд у мікрохвильову піч.
  4. Як тільки час на таймері закінчиться, банановий хліб готовий. Можна додатково прикрасити його арахісовим маслом та кружальцями банана.

Банановий хліб, фото з відкритих джерел
Банановий хліб, фото з відкритих джерел

Нагадаємо про курячі крильця краще KFC: приготуйте раз і більше не захочете робити інакше, два способи на вибір.

Раніше ми повідомляли про рецепт смачного та ароматного маринаду для грибів: дешево та сердито. Крім консервації овочів та приготування різного варення багатьом хочеться заготовити і гриби на зиму.

Також не зайвим буде рецепт варення з яблук із лимоном: закочуйте не одну банку, воно розлітається за секунди. Готове варення зставити охолоджуватися на 10-12 годин.