Спека навіть не збирається відступати від України, незважаючи на те, що літо добігає кінця.

І хоча у багатьох із нас на душі все ще лютий, але переносити високі температури якось треба. Якщо вам не допомагає лайфхак з "сходити в холодний душ і випити гарячий чай", то вам точно допоможе освіжаючий напій з бюджетного аґрусу. Це мохіто ви не забудете ніколи.

Вирощування аґрусу, Щоденник дачника / телеграм
Вирощування аґрусу, Щоденник дачника / телеграм

Інгредієнти:

- Аґрус- 350-400гр;
- свіжа м'ята – 2 гілочки;
- лимон без шкірки - 2 кільця;
- вода (можна замінити спрайтом);
- Цукор – 200 гр (за смаком).

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

1.В банку насипаємо аґрус, додаємо пару кілочків лимона без шкірки, і додаємо кілька гілочок м'яти. Заливаємо окропом на 20 хвилин.
2. Потім воду зливаємо і доводимо до кипіння. Далі додаємо цукор і заливаємо окропом.
3. Закриваємо кришкою, перевертаємо та укутуємо до повного остигання. Мохіто виходить дуже смачним, без гіркоти, тому що у лимона ми прибрали шкірку.

Мохіто з аґрусу, кадр з відео-рецепту
Мохіто з аґрусу, кадр з відео-рецепту

Нехай вас не лякають високі температури за вікном, адже тепер ви достеменно знаєте, як впоратися з цією навалою. Також можна залишити напій на зиму та порадувати гостей за новорічним столом, згадуючи тепло літа.

Нагадаємо про неймовірне пюре з яблук та груш, яке вся родина оцінить узимку: дуже простий рецепт заготівлі.

Раніше ми повідомляли про банановий хліб за 90 секунд у мікрохвильовій печі: простий рецепт оригінального сніданку.

Також не зайвим буде рецепт морозива із сала: десерт для справжніх козаків та козачок. Сюди можна додати не лише сало, та ще й бекон.