У спеку яка застала нас наприкінці літа, не хочетсья вживати важкі та гарячі страви. Чудовою альтернативою на обід та вечерю муть стати освіжаючі салати.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяМи пропонуємо вам приготувати вершковий та освіжаючий салат із цукіні та кропом.
Для приготування цього холодного салату вам знадобляться свіжі кабачки, цибуля, свіжий кріп, часник, майонез, білий винний оцет і за бажанням цукровий пісок.
Всі інгредієнти змішуються, приправляються сіллю і чорним перцем за смаком, і салат готовий до подачі на стіл.
Запропонуйте цей простий рецепт салату з кабачків до святкового столу або подавайте як гарнір до вечері чи обіду.
Інгредієнти
- 2 великі цукіні, нарізані кубиками
- 1 невелика цибулина, дрібно нарізана
- 1/3 склянки подрібненого свіжого кропу
- 1 - 2 зубчики часнику, подрібнені
- 1/3 склянки майонезу (або більше для досягнення бажаної вершковості)
- 1 чайна ложка білого винного оцту
- 1 чайна ложка цукру (за бажанням)
Спосіб приготування:
Змішати цукіні та цибулю в мисці.
В іншу миску нарізати кріп, часник, майонез, додати до суміші оцет і цукор. Не забудьте обов'язково посолити та поперчити.
Полити заправкою цукіні та цибулю і акуратно перемішати, щоб все з'єдналося.
Поставити в холодильник перед подачею до столу.
Декілька порад
Щоб додати більше смаку, можна додати трохи розкришеного сиру фета.
Якщо у вас є час, дайте салату постояти в холодильнику близько години, щоб аромати змішалися.
Нагадаємо, можна їсти навіть на дієті: рецепт бананових цукерок без додавання цукру.
Раніше ми писали про те, що пиріг з м'ясом і грибами: рецепт ніжної та соковитої страви
Як повідомляв Знай.ua, десерт родом з дитинства: рецепт печива "горішки" зі згущеним молоком