Швидкі десерти та страви дуже популярні у сучасному світі, адже люди завжди кудись поспішають і намагаються заощадити дорогоцінний час. Саме для таких кулінарів існує рецепт сирного будиночка з бананом.

Якщо у вас залишилося трохи печива, банани та сир – сміливо приступайте до готування. Воно займе приблизно 10 хвилин, простіше десерту точно не вигадаєш.

Сирний будиночок, скріншот
Сирний будиночок, скріншот

Інгредієнти:

  • Сир 9% 400 г
  • Пісочне печиво 0.5 кг
  • Банан 2 шт.
  • Масло вершкове 82% 120 г
  • Мед за смаком

Процес приготування:

Популярні новини зараз
Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Платитимуть ще півроку: хто повторно отримає допомогу Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Розтопіть 120 г вершкового масла і змішайте його з 400 г сиру. Перемішайте все блендер до однорідної маси. Додайте мед або будь-який інший підсолоджувач за смаком. Перемішайте.

На харчову плівку прямокутником викладіть печиво. Наприклад, можна зробити прямокутник розмірами 3×15 печінок або 3×10. Змастіть печиво приблизно половиною сирного крему. На центральний ряд (по довжині) покладіть банани. Можна їх розрізати вздовж або покласти повністю.

Візьміться за краї харчової плівки і підніміть крайні ряди печива нагору над бананом, формуючи будиночок. Змастіть його залишком крему. Загорніть будиночок у харчову плівку та відправте його на кілька годин у холодильник, а краще на ніч.

Раніше ми писали про те, що зима точно не буде голодною: бюджетний рецепт курки з баклажанами в банках - найсмачніша заготівля

Як повідомляв Знай.ua, з ідеальною кислинкою та насиченим ароматом: як приготувати на зиму повидло з персиків - рецепт на 5 хвилин

Також портал Знай.ua писав, що борщ і голубці можуть бути однією стравою: по-справжньому український рецепт