Багато людей вважає, що сирники це страва лише для сніданку. Їх можна готувати не лише солодкими, а й солоними. Ще в основу можна додавати зелену цибулю, твердий сир, так страва буде більш ситною та смачною.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Кулінарка Ірина Дімітрова
Інгредієнти:
- сир – 200 г
- яйця – 1 шт.
- цибуля зелена – пучок
- сир твердий – 40 г
- сіль
- борошно – 40 г
- сода – на кінчику ножа
Спосіб приготування:
Сир змішайте з яйцем, додайте сіль, твердий сир, борошно і ретельно перемішайте.
Руками сформуйте сирники, обваляйте у борошні і посмажте з двох боків під кришкою до золотистості.
Готову страву подавайте зі сметаною!
Нагадаємо, універсальний рецепт грибної підливи на сметані: усі сусіди збігуться на неймовірний запах.
Раніше повідомлялося, медові крильця тануть у роті: як правильно приготувати.
Також, забутий смак дитинства: рецепт ароматного молочного пирога.