Ароматні та соковиті кабачкові котлетки виходять дієтичними та легкими для нашого організму. Для їх приготування знадобляться найпростіші інгредієнти. Такі котлетки довго залишаються свіжими – їх можна кілька днів зберігати в холодильнику.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Рецептом
Інгредієнти:
- кабачки середнього розміру
- морква – 1 шт.
- картопля – 2 шт.
- яйця – 2 шт.
- манна крупа – 2 ст. л.
- часник – 2 зуб.
- зелень – пучок
- сіль, перець – за смаком
Для соусу:
- сметана – 60 г
- майонез – 60 г
- часник – 2 зуб.
- кріп – 10 г
Спосіб приготування:
Натріть моркву, картоплю та кабачок на дрібну тертку, все окремо.
Кабачки посоліть і дайте 5-10 хвилин постояти, після чого добре відіжміть від рідини кабачки і картоплю.
Перекладіть у миску і змішайте всі інгредієнти, поперчіть та посоліть.
Руками сформуйте котлети і смажте на олії з двох сторін. . Далі перекладіть на деко і в духовці ще протушкуйте 10-12 хвилин при 180 С.
Нагадаємо про найсмачніші мариновані гриби, як свіжі: рецепт прозорого маринаду. Маринад виходить чудовий, прозорий, як сльоза та дуже смачний.
Раніше ми повідомляли про швидкий рецепт сирного пирога з ягодами з лавашу: заощадите купу грошей, а десерт не відрізнять від ресторанного.
Також не зайвим буде рецепт ідеальної мойви, при приготуванні якої навіть посуд не забрудниш: добавки попросять усі.