Мойва - специфічна рибка із запахом, який залишиться на кухні після смаження ще на довгий час.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВона неймовірно корисна, бо містить у собі безліч вітамінів, а також жирні кислоти омега-3 і омега-6. Через це ми і поділимося новим рецептом, від якого всі залишаться у захваті. Для приготування мойви в такий спосіб навіть посуд використовувати не потрібно – швидко, смачно та зовсім не складно.
Для початку нам потрібно розібратися зі списком інгредієнтів — кілограм мойви, три столові ложки борошна та стільки ж сметани, півтори ст. л. манки, по чайній ложці солі та копченої паприки, 2 ч. л. сушеного часнику, 0,5 чайної ложки чорного перцю, 80 мілілітрів соняшникової олії, а також на смак кріп і зубчик часнику.
Головний секрет цього рецепту полягає в тому, як ви замаринуєте рибу - нам потрібен лише один пакет. Туди потрібно висипати борошно, манку, зверху додати всі спеції зі списку. Пакет зав'язуємо і ретельно перемішуємо всі інгредієнти всередині. Після чого туди викладаємо вимиту та суху мойву. Знову зав'язуємо пакет і знову перемішуємо, щоб рибка з усіх боків була в паніровці.
Ми підготували рибу, залишилося включити духовку та розігріти її до 180 градусів. На деко стелимо пергамент, змащуємо його олією, викладаємо на нього мойву і відправляємо в духовку на 30 хвилин.
Готово!
Нагадаємо, лінива піца на лаваші з м'ясом курки: смакота, яку можна зробити за 15 хвилин
Як повідомляв "Знай.uа", як посмажити рибу із золотистою скоринкою, що масло не бризкало і не пригорало до сковороди: перевірений рецеп
Знай.uа писав, ця страва стане зіркою столу: рецепт закуски з баклажанів та грибів