Рецепт морквяних булочок відрізняється своєю простотою, тому приготувати їх зможе кожен охочий. Подавати таку смачну випічку можна на фуршеті чи до супчику.

Інгредієнти для приготування булочок є на кухні у кожній господині, до того ж моркву зараз можна купити за доступними цінами. Також овоч надає випічці гарного помаранчевого кольору, що точно приверне увагу дітей.

Морквяні булочки, фото cesmak
Морквяні булочки, фото cesmak

Інгредієнти:

  • Пшеничне борошно: 310 г
  • Сухі дріжджі: 1 ч. л.
  • Цукор: 1 ст. л.
  • Сіль: 1 ч. л.
  • Вершкове масло: 3 ст. л.
  • Молоко:250 мл
  • Яйце:1 шт.
  • Морква: 250 г
  • Петрушка: 2 ст. л.
  • Твердий сир: за смаком

Як приготувати булочки:

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще
  1. У мисці з'єднайте 250 г борошна із сухими дріжджами, цукром та сіллю. Влийте тепле молоко, додайте збите яйце та розм'якшене вершкове масло. Добре перемішайте і накрийте рушником.
  2. В іншій ємності змішайте 60 г борошна, натерту моркву та порізану петрушку. Змішайте з дріжджовим тестом, накрийте плівкою і залиште в теплі на 90 хвилин.
  3. Розкладіть тісто по формах для мафінів, посипте зверху натертим на крупній тертці твердим сиром та спеціями на смак. Випікайте булочки в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25 хвилин.

Раніше ми писали про те, що сало стане дефіцитним, коли ви спробуєте цей рецепт: засолювання за 5 хвилин, взимку згадайте з подякою

Як повідомляв Знай.ua, незвичайна закуска, яка точно полюбиться гостям та сім'ї взимку: рецепт перцю, фаршированого капустою

Також портал Знай.ua писав, що ти вже чуєш цей неповторний аромат: студентський рецепт домашніх чебуреків на сковорідці