Ось і настала осінь, яка принесла дощі, холоди, похмурі дні та меланхолійний настрій.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяАле не обов'язково сумувати, адже можна романтизувати цю прекрасну пору і для цього якнайкраще підійдуть смачні страви, які буквально пахнуть затишком. Серед них і печені яблучка. Якщо ви не куштували саме цей рецепт, то вважайте, що жили даремно.
Час підготовки: менше 30 хвилин
Час готування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
6 яблук
6 маленьких дерев'яних паличок
225 г гранульованого цукру
110 мл води
30 г масла
2 ст.д. золотого сиропу
4 ст. нарізаних змішаних горіхів
Приготування:
- Наколюємо дерев'яні палички на половину в яблука.
- Розчиняємо цукор та воду у каструлі з товстим дном на м'якому вогні.
- Додаємо масло та сироп у суміш і доводимо до кипіння. Продовжуємо кип'ятити, не помішуючи, доки консистенція не досягне 140 градусів.
- Знімаємо каструлю з вогню та обережно перемішуємо.
- Обережно занурюємо кожне яблуко в ірис, переконавшись, що кожне яблуко добре покрите, відкладаємо його на деко покрите антипригарним пергаментом. Запікаємо. Посипаємо горішками.
Нагадаємо про найсмачніший рецепт пікантної аджики з яблуками, який ніколи не набридає: закінчиться дуже швидко.
Раніше ми повідомляли, що сало стане дефіцитним , коли ви скуштуєте цей рецепт: засолювання за 5 хвилин, взимку згадайте з подякою.
Також стало відомо, що ці шишки швидко піднімуть настрій: рецепт варення, який ви точно шукали. Якщо хочете позбавитися смоли, процідіть варення через марлю і закрийте на зиму тільки корисний сироп.