Сніданок - дуже важливий прийом їжі, але ми часто упускаємо цей момент, запихаючись бутербродами.

Є й ті, хто воліє вівсянку або хімічить щось з курячими яйцями. Звичайно ж, це все давно всім набридло, тому ми пропонуємо вам відмінний варіант сніданку, який підійде і дорослим і дітям – яєчний хліб із коричневим соусом.

Час приготування : менше 30 хвилин

Час приготування : 10 хвилин

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Порції: 1

Підходить для вегетаріанців

Інгредієнти:

Яйце – 1 шт.
Молоко – ½ ст.л.
Хліб – 2 товсті скибочки
Сіль та мелений чорний перець
Будь-який ваш улюблений соус для подачі

Спосіб приготування:

1. Збиваємо яйце, молоко, сіль та перець у дрібній мисці. 2. Нагріваємо достатню кількість олії, щоб покрити дно великої сковороди на середньому вогні. Коли олія почне кипіти, занурюємо хліб у суміш яєць і кладемо його на сковороду. Смажимо по 5 хвилин з кожного боку або до золотаво-коричневої скоринки. 3. Подавати можна з томатним кетчупом чи коричневим соусом.

Коричневий соус (фр. Sauce brune) — один із основних класичних соусів у французькій кухні, який має багато варіацій. У класичній французькій кухні коричневий соус - це, як правило, соус з м'ясною основою (на бульйоні), випарений, іноді з додаванням ру, схожий на підливу.

Нагадаємо про найсмачніший рецепт пікантної аджики з яблуками, який ніколи не набридає: закінчиться дуже швидко.

Раніше ми повідомляли, що сало стане дефіцитним , коли ви скуштуєте цей рецепт: засолювання за 5 хвилин, взимку згадайте з подякою.

Також стало відомо, що ці шишки швидко піднімуть настрій: рецепт варення, який ви точно шукали. Якщо хочете позбавитися смоли, процідіть варення через марлю і закрийте на зиму тільки корисний сироп.