Настав час, коли всі українці роблять запаси на зиму, консервуючи різні продукти.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВідокремлене місце віддається варенню, адже досі найкращим десертом є батон з маслом та варенням зверху. Якщо те ж малинове всі чудово знають, як робити, то з іншими ягодами можуть виникнути питання. Тому ми пропонуємо вам дізнатися, як заготовити брусницю на зиму.
Брусницю називають ягодою безсмертя, настільки вона благотворно впливає на здоров'я людини. Традиційно її збирають та заготовляють восени.
Брусниця використовується для лікування найрізноманітніших захворювань, тому ми розповімо, як швидко і без втрати вітамінів заговорити цю ягоду на зиму, передає Телеграм-канал "ДОМАШНЯ КОНСЕРВАЦІЯ: ВАРЕННЯ, ЗАГОТОВКИ".
Інгредієнти:
- Брусниця - 250 г
- Цукор - 115 г
- Вода - 100 мл
- Лимонний сік - 15 мл
Приготування:
Для початку потрібно перебрати і помити ягоди. Після ретельно обліковуємо і перекладаємо броню в стерилізовані банки.
У холодну воду додає caxap і лимонний сік. На середньому вогні постійно помішуємо і доводимо до кипіння. Потім заливаємо ягоди сиропом і закатуємо.
На 1 літпову банку знадобиться: 370 гр
Нагадаємо про найсмачніший рецепт пікантної аджики з яблуками, який ніколи не набридає: закінчиться дуже швидко.
Раніше ми повідомляли, що сало стане дефіцитним , коли ви скуштуєте цей рецепт: засолювання за 5 хвилин, взимку згадайте з подякою.
Також стало відомо, що ці шишки швидко піднімуть настрій: рецепт варення, який ви точно шукали. Якщо хочете позбавитися смоли, процідіть варення через марлю і закрийте на зиму тільки корисний сироп.