Зараз м'яту можна знайти практично скрізь, але добре, якщо вона цвіте у власному саду. Цю рослину активно засушують на зиму для чаю та народних методів лікування застуди, а також готують найсмачніше печиво.

У такого печива дуже незвичайний, освіжаючий та цікавий смак. Його точно оцінять і діти, і дорослі. При цьому кулінарам не доведеться годинами стояти на кухні, адже рецепт дуже простий та швидкий.

М'ятне печиво, фото cesmak
М'ятне печиво, фото cesmak

Які інгредієнти знадобляться:

  • М'ята: 30 г
  • Борошно пшеничне: 200 г
  • Вершкове масло: 100 г
  • Цукор: 100 г
  • Яйце: 1 шт.
  • Розпушувач: 0,5 ч. л.

Як приготувати печиво:

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Змішайте листя м'яти із цукром. Збийте інгредієнти до однорідного стану занурювальним блендером. Далі додайте в масу тепле вершкове масло. Окремо збийте яйце і додайте в тісто. Перемішайте.

Змішайте борошно з розпушувачем. Поступово вмішуйте борошно в тісто. Потім замісіть м'яке та липке тісто. Але борошно більше не треба додавати.

Мокрими руками сформуйте печиво однакового розміру. Викладіть заготовки на лист, застелений пергаментом. Потім за допомогою вилки приплюсніть печиво, зробивши на ньому візерунок у вигляді решітки. Випікайте печиво близько 15 хвилин при 200 градусах.

Нагадаємо, витратьте зараз зайву хвилинку на консервацію і насолоджуйтесь весь рік: рецепт смачного варення-асорті з осінніх фруктів

Раніше ми писали про те, що дощові осінні вечори не зіпсують вам настрій: рецепт гарячого шоколаду, що зігріває і ароматного.

Як повідомляв Знай.ua, що не варто додавати в шарлотку: популярні інгредієнти, які тільки зіпсують страву