Якщо у вас влітку дозрів щедрий врожай кабачків, а перевірені рецепти оладок, пирогів і запіканок вже набридли, варто спробувати поексперементувати із соковитим овочем.

Кабачкові нагетси в духовці вийдуть дуже соковитими і м’якими всередині, з шаленою скоринкою зовні. Готуються вони просто, навіть без олії. Таку страву із задоволенням уплітатимуть навіть ті, хто постійно тримає себе у формі.

Простим рецептом поділилась фудблогерка Дар'я у Instagram.

Інгредієнти:

  • кабачки – 3 шт.
  • яйця – 3 шт.
  • борошно – 4 ст. л.
  • сухарі панірувальні – 200 г
  • сир твердий – 100 г
  • сіль, перець, сухий часник – за смаком

Нагетси з кабачка. Фото cкріншот з Youtube
Нагетси з кабачка. Фото cкріншот з Youtube

Популярні новини зараз
Повістку більше не принесуть: у липні звільнять від мобілізації ще три категорії чоловіків Добралися і до тих, хто з відстрочкою: ТЦК можуть забрати і багатодітних батьків Українців накриють масштабні перевірки у липні: нові правила варто знати, аби не втратити виплати Сивина - не перешкода: почалася активна мобілізація українців похилого віку, де знадобляться дідусі 60+
Показати ще

Спосіб приготування:

Наріжте кабачок, додайте спеції, ретельно перемішайте.

Нагетси з кабачка. Фото cкріншот з Youtube
Нагетси з кабачка. Фото cкріншот з Youtube

Збийте яйця з сіллю, а сухарі перемішайте з тертим сиром. Потім обваляйте кожен шматочок у борошні, яйцях та сухарях із сиром.

Нагетси з кабачка. Фото cкріншот з Youtube
Нагетси з кабачка. Фото cкріншот з Youtube

Викладіть на деко і готуйте в розігрітій духовці при температурі 200 С приблизно на 20 хвилин.

Подавайте зі сметаною!

Нагадаємо, анітрохи не гірше за м'ясо: як приготувати соковиті шницелі з баклажанів у горіховому паніровці - рецепт.

Раніше повідомлялося, коли хочеться незвичайної та бюджетної страви, приготуйте це цибульний пиріг з плавленим сиром.

Також, рецепт найкращої осінньої страви: як приготувати фаршировані горщики з гарбуза.