В Україні щосили сезон консервації, а оскільки експерти попереджають про важку зиму, то господині та господарі з подвоєною силою взялися за справу.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОднією з улюблених страв у банку у багатьох є солянка. Тому ми поділимося рецептом із нашими читачами, який не забере багато часу, але забезпечить ситу зиму сезону 2023-2024.
Густа солянка у баночках – дуже зручний продукт, з неї можна приготувати багато смачних поживних страв.
Інгредієнти:
- 1,5 кг капусти;
- 1,5 кг помідорів;
- 1 кг огірків;
- 1 кг цибулі;
- 1 кг моркви;
- 0,5 кг перцю;
- 100 мл рослинної олії;
- 100 мл 9 оцту;
- 1 cклянка цукру;
- 2 ст. л солі;
- лавровий лист і чорний перець горошком за смаком.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Капусту нашинкувати тонкою соломкою, моркву натерти на крупній терці, перець порізати соломкою, огірки і помідори порізати кубиками.
- Всі овочі помістити в ємність, ретельно перемішати, додати решту інгредієнтів, знову перемішати і варити близько години на сильному вогні, періодично помішуючи, до потемніння.
- Розкласти по стерилізованим банкам, закатати, перевернути, укутати і зулишити до повного остигання.
Все, ароматна солянка готова і дивіться, обережно: ховайте банки, щоб не з'їсти все до настання зими. Густа солянка у баночках – дуже зручний продукт, з неї можна приготувати багато смачних поживних страв.
Нагадаємо про болгарський перець по-корейськи: рецепт та приготування смачного салату.
Раніше ми повідомляли про пряний та незабутній смак осені: рецепт консервованого гарбуза з яблуками.
Також повідомлялося, чому ми забули цей рецепт і замінили його на Олів'є: простий та смачний салат "Барбі" з буряка.