Сирне тісто вийде рихлим, трохи хрустким та водночас ніжним, а начинка – кисло-солодка та ароматна.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТож, для того, щоб приготувати сезонний смаколик до чаю варто підготувати продукти.
Інгредієнти для тіста:
-
Сир кисломолочний – 200 грамів;
Популярні новини заразПенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всімПоказати ще -
Олія рослинна – 100 грамів;
-
Цукор – 100 грамів;
-
Яйце – 1 штука;
-
Борошно – 300 грамів;
-
Розпушувач – 10 грамів;
-
Ванільний цукор – за смаком;
-
Сіль – дрібка
Начинка:
-
Яблука – 290 грамів;
-
Гарбуз – 300 грамів (очищений);
-
Цукор – 100 грамів;
-
Масло вершкове – 30 грамів;
-
Кориця – за смаком;
-
Цукрова пудра – 15 грамів.
Яблука для цього печива варто брати трохи з кислинкою, щоб солодкий смак відтінявся.
Яблука та гарбуз варто помити та очистити від насіння та шкірки. В глибоку миску насипте сир та перемішайте блендером до однорідної маси. До сиру додайте яйце та перемішайте ложкою. Туди ж варто додати і рослинну олію. Половину борошна просіяти та всипати у сир разом з розпушувачем, ванільним цукром та сіллю. Потім просійте та сипте борошно, яке залишилось.
Тісто варто замісити руками та дати йому відпочити півгодини. Поки тісто стоїть, гарбуз та яблука потрібно нарізати невеликими кубиками. На пательні розтопити вершкове масло та висипати туди яблука та гарбуз. Туди ж додати корицю та цукор. Тушкувати яблучно-гарбузову суміш потрібно протягом 15 хвилин на невеликому вогні. Начинку треба остудити до кімнатної температури.
Тісто розділіть на 4 частини та кожну розкатайте в коло. Коло варто розрізати на 4 сектори ножем. В середині кожного сектору викладіть по столовій ложці начинки. Начинку потрібно закрити тістом з двох сторін. Такі дії потрібно проробити зі всім тістом.
На застелене пергаментом деко викладіть печиво та поставте розігріту до 160 градусів духовку на 30 хвилин.
Нагадаємо, портал Знай інформував, чому ми не знали про нього раніше, тепер можна забути про розкочування: рецепт яблучного пирога без тіста
Раніше на порталі Знай повідомлялося, зметуть зі столу за секунду: як приготувати рагу з курячих сердечок та овочів
Також, наш портал інформував, буде танути в роті: повітряний мармурний кекс з гарбузом