Просте та ситне рагу з сердечок та сезонних овочів буде пасувати не лише до щоденного меню, а й на свята.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСитності до страви додасть квасоля та кукурудза, а соковитості прибавлять томати та солодкий перець.
Для приготування овочевого рагу з сердечками знадобиться:
-
Курячі серця – 200 грамів;
Популярні новини заразГороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 роціПоказати ще -
Консервована кукурудза – 175 грамів;
-
Червона квасоля консервована в томаті – 175 грамів;
-
Томат – 1 штука;
-
Солодкий червоний перець – 1 штука;
-
Морква – 1 штука;
-
Цибуля ріпчаста – 1 штука;
-
Часник – 1 зубчик;
-
Паприка мелена – четвертина чайної ложки;
-
Кориця – дрібка;
-
Сіль – за смаком.
Курячі серця потрібно промити, зрізати лишній жир, якщо вони великі, то розрізати навпіл.
На пательні розігріти олію та висипати туди серця. Смажити протягом декількох хвилин до появи золотистої скоринки. Потім влити на пательню 150 грам окропу та залишити тушкуватися на середньому вогні.
Поки серця тушкуються, почистити цибулю та нарізати невеликими шматочками. Моркву та часник також почистити та порізати невеликими кубиками. Солодкий перець також почистити від насіння та плодоніжок і порізати невеликими полосами. Томати порізати так, як буде зручно, але також невеликим шматками. Готові курячі серця посолити та перемішати.
На пательню влити олію та обсмажити цибулю до появи золотистою скоринки. Моркву, перець та часник відправити до цибулі та помішувати до повного приготування. Перед самим приготуванням додати нарізані томати та накрити пательню кришкою. Після приготування овочів додати до них кукурудзу та квасолю, а потім і курячі серця. Туди ж висипати сіль, корицю та паприку. Все це добре перемішати та тушити на невеликому вогні протягом 15 хвилин. Страва вийде досить ніжною та одночасно ситною і ароматною.
Нагадаємо, портал Знай інформував, майже як свіжі: рецепт груш, закручених у власному соку
Раніше на порталі Знай повідомлялося, соковиті всередині та хрусткі зовні: простий рецепт нагетсів з кабачків
Також, наш портал інформував, від такої закуски сім'я та гості очманіють: закриваємо на зиму смажений перець без стерилізації