В магазинах безліч пропозицій з продажу буженини. Однак дуже важко обрати ту, яка буде смачною та соковитою.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПереможець 7 сезону кулінарного проєкту "МастерШеф", Пава (Вадим Бжезинький) показав як правильно готувати домашню буженину.
Приготування за його рецептом займає лише 50 хвилин. Про всі кулінарні тонкощі страви, кухар розповів в одній з соцмереж.
Інгредієнти:
- свинина 1,5 кг (найкраще полядвиця або корейка)
- діжонська гірчиця - 40 грамів
- лимон - 1 штука
- оливкова олія - 30 мілілітрів
- спеції (часник, базилік, томати)
- чебрець і тимьян
- перець та сіль за смаком
Приготування
Спершу потрібно зробити горизонтальні смужки на шматку м'яса.
На розігріту сковорідку викладіть полядовицю та обсмажте до золотистої скоринки з двох сторін. Після цього необхідно посипати м'ясо спеціями та підготувати сковорідку до наступного етапу.
Поріжте лимон кружками та викладіть на поверхню сковороди, зверху покладіть чебрець та майбутню буженину.
Діжонською гірчицею та спеціями ретельно змастіть м'ясо. В духовку, розігріту до 175 градусів поставте пательню зі стравою. Запікати буженину потрібно приблизно 50 хвилин.
Після цього дістаньте з духовки та насолоджуйтесь смачною, домашньою бужениною.
Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, рецепт пікантного гарбузового супу на обід: осіння хандра миттю зникне
Раніше портал Знай інформував, соковита груша та м’яке тісто: як приготувати незвичайні ароматні мафіни
Також наш портал повідомляв, соковита та ситна вечеря на всю родину: як приготувати заливний пиріг з помідорами