В магазинах безліч пропозицій з продажу буженини. Однак дуже важко обрати ту, яка буде смачною та соковитою.

Переможець 7 сезону кулінарного проєкту "МастерШеф", Пава (Вадим Бжезинький) показав як правильно готувати домашню буженину.

Пава, фото з Instagram
Пава, фото з Instagram

Приготування за його рецептом займає лише 50 хвилин. Про всі кулінарні тонкощі страви, кухар розповів в одній з соцмереж.

Рецепт буженини. Фото: скрін

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Інгредієнти:

  • свинина 1,5 кг (найкраще полядвиця або корейка)
  • діжонська гірчиця - 40 грамів
  • лимон - 1 штука
  • оливкова олія - 30 мілілітрів
  • спеції (часник, базилік, томати)
  • чебрець і тимьян
  • перець та сіль за смаком

Приготування

Спершу потрібно зробити горизонтальні смужки на шматку м'яса.

Горизонтальні смужки. Фото: скрін

На розігріту сковорідку викладіть полядовицю та обсмажте до золотистої скоринки з двох сторін. Після цього необхідно посипати м'ясо спеціями та підготувати сковорідку до наступного етапу.

Поріжте лимон кружками та викладіть на поверхню сковороди, зверху покладіть чебрець та майбутню буженину.

Підготовка до запікання. Фото: скрін

Діжонською гірчицею та спеціями ретельно змастіть м'ясо. В духовку, розігріту до 175 градусів поставте пательню зі стравою. Запікати буженину потрібно приблизно 50 хвилин.

Готова буженина. Фото: скрін

Після цього дістаньте з духовки та насолоджуйтесь смачною, домашньою бужениною.

@pava_vb2

БУЖЕНИНА за 50 хвилин без фольги соковита і ароматна.Швидке приготування домашньої м’ясної закуски.Покупне ніколи не порівняти з цією смакотою. 👨‍🍳🙏Маленьке прохання,хто зберігає рецепт,залиште будь-який емодзі в коментарях або лайк.Щоб я бачив тих,кому подобається те,що я роблю.Вам не важко, мені дуже приємно,дякую) ❇️ІНГРЕДІЄНТИ: 🥩свинина(відбивна або корейка)- 1.5кг 🔅гірчиця діжонська - 40г 🍋лимон- 1шт. 🫒оливкова олія -30мл 🌿тімʼян,чебрець 🧄спеції:томати,часник,базилік-в мене сушені 🧂сіль,перець за смаком ❇️СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ: •мʼясо трішки обсмажуємо з сіллю та перцем •на пательню викладаємо дольки лимону та чебрець зверху кладемо мʼясо,змащуємо ретельно гірчицею і спеціями та відправляємо зарізати у заздалегідь розігріту духовку 175ʼ приблизно 50хв. А потім з усією сім‘єю смакуємо!)Цьом👨‍🍳💛🌿 Добре приготовлена буженина стане справжньою окрасою будь-якого столу🍽️Буженину можна відразу подавати на гаряче або дати охолонути,прибрати на ніч у холодильник. #буженина #святковістрави #рецепти м’ясо #гірчиця #рецептбуженини #рецепти #дужесмачно #продукти #готуєморазом #рецептизмяса #свининавдуховке

♬ оригинальный звук - Пава😎

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, рецепт пікантного гарбузового супу на обід: осіння хандра миттю зникне

Раніше портал Знай інформував, соковита груша та м’яке тісто: як приготувати незвичайні ароматні мафіни

Також наш портал повідомляв, соковита та ситна вечеря на всю родину: як приготувати заливний пиріг з помідорами