Страва однозначно здивує сім'ю та гостей, адже вона виглядає так, наче зійшла зі сторінки ресторанного меню. Неймовірний смак та аромат теж нікого не розчарують.

Завдяки томатному соусу фрикадельки в картопляних човниках виходять дуже соковитими, а спеції надають особливого аромату, але їх можна замінити на улюблені. І незважаючи на великий перелік інгредієнтів, рецепт дуже легкий.

Фрикадельки в картопляних човнах, скріншот
Фрикадельки в картопляних човнах, скріншот

Інгредієнти:

  • Яловичий фарш 700 г
  • Цибуля 2 шт.
  • Часник 6 шт.
  • Оливкова олія 4 ст. л.
  • Яйце 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком
  • Паприка за смаком
  • Кмин за смаком
  • Карі за смаком
  • Картопля 5 шт.
  • Перець чилі 2 шт.
  • Помідори чері за смаком
  • Твердий сир 300 г
  • Томатная паста 2 ст. л.
  • Вода 200 мл

Як приготувати:

Популярні новини зараз
Сукня за 8 млн грн, вілла росіян і Максим Галкін - тамада: весілля киян у Комо розлютило українців Чоловікам можуть дати більше часу на ТЦК: нардеп вважає, що це необхідно Кабмін звільнив від мобілізації 133 "важливі" структури: люди назвали це "офіційною війною для бідних" Пенсіонери отримають "бонус" у 500 гривень: чекати не довго
Показати ще

Фарш змішайте з дрібно нарізаними цибулею, зеленню та часником. Додайте яйце, панірувальні сухарі, каррі, кмин, паприку, сіль та перець.

З фаршу, що вийшов, скачайте маленькі фрикадельки. Розріжте помиті бульби навпіл, витягніть серцевину ложкою і обсмажте ложечки в маслі на сковороді.

Натріть сир. Частину покладіть на дно картопляних ложечок. Зверху викладіть фрикадельки і знову присипте сиром.

Покладіть зверху чері, нарізаний гострий перець і полийте соусом з пасти і води. Випікайте фрикадельки в картоплі 30 хвилин при 220 градусах.

Нагадаємо, соковитий курячий рулет із броколі, який прикрасить будь-який стіл: простий рецепт на свято

Раніше ми писали про те, що простий, але дуже корисний салат з баклажанів і квасолі: ударна доза вітамінів і білка

Як повідомляв Знай.ua, знайомий всім смак заграє новими фарбами: як приготувати квашену капусту з яблуками та грушами на зиму