Страва однозначно здивує сім'ю та гостей, адже вона виглядає так, наче зійшла зі сторінки ресторанного меню. Неймовірний смак та аромат теж нікого не розчарують.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗавдяки томатному соусу фрикадельки в картопляних човниках виходять дуже соковитими, а спеції надають особливого аромату, але їх можна замінити на улюблені. І незважаючи на великий перелік інгредієнтів, рецепт дуже легкий.
Інгредієнти:
- Яловичий фарш 700 г
- Цибуля 2 шт.
- Часник 6 шт.
- Оливкова олія 4 ст. л.
- Яйце 1 шт.
- Сіль за смаком
- Чорний перець (мелений) за смаком
- Паприка за смаком
- Кмин за смаком
- Карі за смаком
- Картопля 5 шт.
- Перець чилі 2 шт.
- Помідори чері за смаком
- Твердий сир 300 г
- Томатная паста 2 ст. л.
- Вода 200 мл
Як приготувати:
Фарш змішайте з дрібно нарізаними цибулею, зеленню та часником. Додайте яйце, панірувальні сухарі, каррі, кмин, паприку, сіль та перець.
З фаршу, що вийшов, скачайте маленькі фрикадельки. Розріжте помиті бульби навпіл, витягніть серцевину ложкою і обсмажте ложечки в маслі на сковороді.
Натріть сир. Частину покладіть на дно картопляних ложечок. Зверху викладіть фрикадельки і знову присипте сиром.
Покладіть зверху чері, нарізаний гострий перець і полийте соусом з пасти і води. Випікайте фрикадельки в картоплі 30 хвилин при 220 градусах.
Нагадаємо, соковитий курячий рулет із броколі, який прикрасить будь-який стіл: простий рецепт на свято
Раніше ми писали про те, що простий, але дуже корисний салат з баклажанів і квасолі: ударна доза вітамінів і білка
Як повідомляв Знай.ua, знайомий всім смак заграє новими фарбами: як приготувати квашену капусту з яблуками та грушами на зиму