Хрусткі ароматні деруни - одна з найулюбленіших страв з картоплі в українців. Їх їдять як основну страву, або використовують як гарнір. Вони чудово смакують зі сметаною.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Для дерунів найкраще підходить картопля з високим вмістом крохмалю. Щоб урізноманітнити страву, їх ще готують із м'ясом, сиром, грибами.
Сьогодні пропонуємо вам приготувати популярну картопляну страву із фаршем та засмажкою із грибів із цибулею.
Ним
Інгредієнти:
- картопля – 1,5 кг
- цибуля – 2 шт.
- яйця – 2-3 шт.
- борошно із гіркою – 3-4 ст. л.
- сіль, перець – за смаком
- фарш – 500 г
- олія для смаження дерунів та засмаження
Для засмаження:
- цибуля – 2-3 шт.
- лісові гриби відварені – 300 г
Спосіб приготування:
Натріть картоплю, додайте терту цибулю, яйця, сіль, перець, фарш, борошно і добре перемішайте.
Смажте деруни до золотистості.
Гриби та порізану цибулю посмажте до золотистості та подавайте деруни з грибною засмажкою.
Нагадаємо, портал Знай інформував, таких ви точно не куштували: рецепт грибних котлет з вівсянкою
Раніше на порталі Знай повідомлялося, соковитий курячий рулет із броколі, який прикрасить будь-який стіл: простий рецепт на свято
Також, наш портал інформував, простий, але дуже корисний салат з баклажанів та квасолі: ударна доза вітамінів та білка