Часто буває, що найпростіші страви виявляються смачнішими і кориснішими за ресторанні, як цей салат з баклажанів і квасолі. Він добре урізноманітнить раціон і збагатить організм живлющими речовинами.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУ цьому салаті є безліч корисних речовин, яких потребує організм восени. Наприклад, у складі баклажана велика кількість вітамінів, у тому числі C і B6, а квасоля заповнює запаси білка в тілі і при цьому майже не містить жирів. При цьому рецепт дуже простий.
Які інгредієнти потрібні:
- баклажани - 500 г
- квасоля - 120 г
- оливкова олія - 2,5 ст. л.
- цукор - 1,5 ст. л.
- цибуля - 100 г
- чорний мелений перець - за смаком
- ароматний перець - за смаком
- сіль за смаком
- зелень петрушки
Як приготувати:
Квасоля (можна замінити на нут) промийте за залийте водою на кілька годин (але краще залишати її так на ніч). Злийте воду та відваріть її. Баклажани помийте і наріжте невеликими шматками, відваріть та відкиньте на друшляк.
Коли рідина з баклажанів стіче, перекладіть в миску з квасолею, перемішайте. Наріжте невелику цибулину півкільцями. Наріжте зелень і додайте до баклажанів і цибулі.
Додайте в салат спеції за смаком і заправте його оливковою олією. Перемішайте салат та подавайте на стіл.
Нагадаємо, з цим рецептом грузді та рижики вийдуть у всіх: консервуйте гриби так і не пошкодуєте
Раніше ми писали про те, що курка з брокколі під сиром: готуємо легку та корисну вечерю, яка не нашкодить фігурі
Як повідомляв Знай.ua, рецепт ароматної картоплі по-сільськи для мікрохвильової печі: головне - правильно нарізати