Восени час запастися таким смачним і корисним продуктом, як квашена капуста.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУ зимовий період вона неабияк рятує: сімейне меню стає різноманітнішим, а організм має можливість витягти з неї безліч корисних елементів. Крім класичного способу існує безліч варіантів заготовити на зиму квашену капусту.
Пропонуємо скуштувати рецепт квашеної капусти в розсолі швидкого приготування. Їсти її можна вже за 3 дні.
Інгредієнти:
- капуста
- морква
- соль – 1 ст. л.
- окріп – 1 л
- перець горошок, лаврове листя (за бажанням)
Спосіб приготування:
Спочатку наріжте капусту. Моркву потрібно натерти на тертці. Потім змішайте овочі і щільно утрамбуйте в банку. Для розсолу змішайте холодну воду, сіль та спеції за бажанням. Наповніть банки розсолом.
Тепер потрібно поставити банки в глибоку миску, щоб при бродінні стікав розсіл туди. Сам банк потрібно накрити кришкою або марлею і залишити у такому вигляді на 2-3 дні.
Крім того, важливо пам'ятати, що потрібно 1-2 рази на день протикати капусту дерев'яною паличкою. Коли капуста прокваситься, накрити банку поліетиленовою кришкою та поставити в холодильник.
Нагадаємо, що з перцем та оцтом: зірка "МастерШеф" дав рецепт найсмачнішого українського борщу.
Раніше ми повідомляли, що готую гречку тепер тільки так, після того, як почула цей рецепт від шеф-кухаря: гриби та сир не будуть зайвими.
Також не зайвим буде хек, запечений з картоплею , сиром та сметаною: відмінний варіант корисної та ситної страви.