Приготувати ідеальні
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСоду додають у випічку для того, щоб тісто піднялося і млинці вийшли пухкими. Але навіщо сода у млинцях? Вона робить їх жорсткими та менш повітряними. Приготуйте млинці без соди, і ви побачите, що вони будуть пишнішими і ніжнішими.
Сода потрібна лише у випадку, коли до тіста додають мед. В інших видах тіста замість соди слід додати розпушувач. Також, щоб млинці вийшли пишними, можна готувати їх на кефірі.
Щодо цукру, то від його надлишку млинці пригорають і набагато швидше стають золотистими, а всередині залишаються сирими.
Якщо ж ви любите солодкі млинці, краще подавати їх зі згущеним молоком або варенням.
Вершкове масло не варто додавати в тісто. Краще змастити олією готові млинці, тоді вони не будуть сухими.
Що ж до яєць, то вони є обов'язковим інгредієнтом у тесті в пропорції два яйця на літр тесту.
Якщо тісто без дріжджів на молоці, то яєць можна додати більше.
Так просто та смачно! Маленькі секрети здатні створити справжню магію на кухонному столі. Зберігайте цей рецепт, щоб стати трохи феєю.
Нагадаємо про хек, запечений з картоплею , сиром та сметаною: відмінний варіант корисної та ситної страви.
Раніше ми повідомляли про рецепт конвертиків із капусти із сиром у клярі: бюджетна та смачна закуска, яка сподобається навіть дітям.
Також не зайвим буде домашній бургер на котлеті з яловичини: 15 хвилин, і кухня перетвориться на дорогий ресторан.