Відома українська блогерка та кулінар Ольга Матвій поділилася рецептом неймовірно смачного торта, який можна швидко приготувати на кухні. Як спекти медовик лише за півгодини.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро це стало відомо завдяки новому сюжету телеканалу 1+1 у програмі "Твій день", де українцям щодня дають поради, розповідають про новини, а також діляться неймовірно смачними рецептами.
На цей раз заговорили про десерти, а саме про такий торт, як медовик. За словами Ольги Матвій, його можна приготувати всього за півгодини, а кількість інгредієнтів приємно здивують.
Для того, щоб приготувати цей десерт, вам знадобляться такі складові:
- 300 г вершкового масла;
- 300 г цукрової пудри;
- 400 г пісочного печива;
- 400 г борошна;
- 180 г цукру;
- 3 л сметани 20%;
- 5 уп. загусника для сметани;
- 4 ст. л. меду;
- 2 ч. л. соди;
- 4 шт. яйця;
- 1 уп. ванільного цукру.
Олію, мед та сметану спочатку потрібно розчинити, і помішувати все це в каструлі. Далі туди додаємо по 1 яйцю, і 2 половники борошна, після чого розподілити на 2 вистелених пергаментом листа 30х40см.
Випікаємо все це за 180 градусів по 10 хвилин, розрізаєте коржі навпіл, і звільняєте від пергаменту.
Перед цим потрібно відрізати по 1 сантиметру кромку, адже вона знадобиться вам. Її з печивом подрібнюєте у блендері та прикрашаєте торт.
Змащувати коржі потрібно спеціальним кремом, для якого потрібно змішати сметану, цукрову пудру, загусник та ваніль. Виходить надзвичайно смачно, а головне - швидко.
Нагадаємо про хрусткі драники з гарбуза: рецепт "ледачого" сніданку.
Раніше ми повідомляли про гарбузову "Зебру" під гарячий чай: рецепт найкращого пирога, який рекомендую робити всім.