Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які в ці спекотні літні дні не знають, чим себе зайняти на кухні, є дуже цікавий рецепт. Цього разу разом розбиратимемося, як приготує окрошку, але не на квасі, або на кефірі, і навіть не на сметані. Цього разу будемо використовувати як основу воду та майонез.

Окрошка на воді та майонезі. З ковбасою, яйцями, овочами. Смачно, і головне – досить оперативно.

Про цей рецепт розповів один із українських шефів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.

Окрошка на воді, скрін: YouTube
Окрошка на воді, скрін: YouTube

Що нам потрібно із продуктів:

Популярні новини зараз
Україна на межі дефолту: переговори зайшли в глухий кут Бізнес та армія України на межі: наслідки будуть плачевні Світла немає, а вуличні ліхтарі сяють навіть вдень - столична влада пояснила причину Газові прилади доведеться відключити: "Газмережі" застерегли кожного споживача
Показати ще

- Картопля – 2 шт.;
- Огірки свіжі – 2 шт.;
- Цибуля ріпчаста - 1/4 шт.;
- Ковбаса (варена) – 300 г;
- Яйця – 4 шт.;
- Майонез – за смаком;
- Вода - 1-1,5 л;
- Оцет - 0,5 ст. ложки;
- Сіль за смаком.

Спосіб приготування

Яйця відварюємо круто. Картоплю варимо в мундирі. Яйця нарізаємо дрібними кубиками. Огірок нарізаємо дрібними кубиками.

Окрошка на воді, скрін: YouTube
Окрошка на воді, скрін: YouTube

Ковбасу нарізаємо дрібними кубиками. Цибулю ріжемо дрібно. Можна замінити цибулю зеленою цибулею.

Окрошка на воді, скрін: YouTube
Окрошка на воді, скрін: YouTube

Зелень рубаємо дрібно. Всі інгредієнти окрошки змішуємо, солимо. Додаємо майонез та добре перемішуємо. (можна використати 3-літрову каструлю)

Окрошка на воді, скрін: YouTube
Окрошка на воді, скрін: YouTube

Окрошку на майонезі заливаємо холодною водою. Кількість води залежить від того, якою густотою ви любите окрошку.

Окрошка на воді, скрін: YouTube
Окрошка на воді, скрін: YouTube

Додаємо оцет, десь половину столової ложки. Закришку з ковбасою, яйцями та овочами перемішуємо і прибираємо окрошку на воді в холодильник охолоджуватися.

Нагадаємо, рецепт, який порадує при відключеннях світла: як приготувати полуничний лікер.

Раніше повідомлялося, бюджетно і неймовірно смачно: рецепт печива, який захотіли б усі кухарі.

Також, бульйон буде прозорим, як сльози колишнього: секретний спосіб, про який повинні знати все.