Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які поки не знають, чим себе зайняти на дачі або вдома, якщо поряд є дерево черешні, у нас з'явився чудовий рецепт прекрасного ягідного напою. Цей напій можна зберігати та пити кілька років поспіль.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПриготувати наливку із черешні зовсім не складно. Потрібно лише змішати інгредієнти та залишити наполягати. Наливка з черешні виходить солодкою та кислуватою. І це саме те, що хочеться, коли похолодає. Готувати краще з кісточками, вони додають терпкості та цікавого післясмаку.
Про цей рецепт розповів один із українських блогерів-дачників, який часто ділиться подібними способами приготування різних напоїв у соціальних мережах.
Основні інгредієнти:
- Черешня 1 кг;
- Цукор 300 г;
- Горілка 1 л.
Спосіб приготування
Переберіть черешню, промийте і відкиньте на друшляк. Потім розкладіть на рушник і просушіть. Змішайте горілку із цукром до повного розчинення.
Черешні перекладіть у промиту чисту ємність і залийте горілкою із цукром, щоб суміш покрила ягоди. Поставте ємність у темне прохолодне місце на 2 тижні, не забуваючи раз на 2-3 дні струшувати ємність.
Через два тижні процідіть суміш через марлю з ватою у пляшки, щільно закривши кришками. Зберігайте в темному прохолодному місці 1-5 років.
Нагадаємо, цей відвар врятує ваші млинці: тепер вони ніколи не порвуться, спробуйте цей рецепт.
Раніше повідомлялося, перевірили, краще за магазинні: рецепт протеїнових батончиків всього їх двох інгридієнтів.