Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які поки не знають, чим себе зайняти на дачі або вдома, якщо поряд є дерево черешні, у нас з'явився чудовий рецепт прекрасного ягідного напою. Цей напій можна зберігати та пити кілька років поспіль.

Приготувати наливку із черешні зовсім не складно. Потрібно лише змішати інгредієнти та залишити наполягати. Наливка з черешні виходить солодкою та кислуватою. І це саме те, що хочеться, коли похолодає. Готувати краще з кісточками, вони додають терпкості та цікавого післясмаку.

Про цей рецепт розповів один із українських блогерів-дачників, який часто ділиться подібними способами приготування різних напоїв у соціальних мережах.

Наливка з черешні, скріншот: YouTube
Наливка з черешні, скріншот: YouTube

Основні інгредієнти:

- Черешня 1 кг;

Популярні новини зараз
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

- Цукор 300 г;

- Горілка 1 л.

Спосіб приготування

Переберіть черешню, промийте і відкиньте на друшляк. Потім розкладіть на рушник і просушіть. Змішайте горілку із цукром до повного розчинення.

Наливка з черешні, скріншот: YouTube
Наливка з черешні, скріншот: YouTube

Черешні перекладіть у промиту чисту ємність і залийте горілкою із цукром, щоб суміш покрила ягоди. Поставте ємність у темне прохолодне місце на 2 тижні, не забуваючи раз на 2-3 дні струшувати ємність.

Через два тижні процідіть суміш через марлю з ватою у пляшки, щільно закривши кришками. Зберігайте в темному прохолодному місці 1-5 років.

Нагадаємо, цей відвар врятує ваші млинці: тепер вони ніколи не порвуться, спробуйте цей рецепт.

Раніше повідомлялося, перевірили, краще за магазинні: рецепт протеїнових батончиків всього їх двох інгридієнтів.

Також, як зварити розсипчастий рис: та сама інструкція.