Для наших читачів взагалі не секрет, що ми часто публікуємо рецепти від українських блогерів, які нам подобаються. Потрібно бути сміливим, щоб довіряти нашому смаку, і ми підлаштовуватимемося спеціально під тебе, не переживай. Сезон грибів - вже поряд, чекаємо на рясні дощі.

Білі гриби на сковорідці з цибулею дуже просте, і в той же час дуже смачне поєднання продуктів. Цю страву можна подавати з різними гарнірами, а також їсти як самостійну страву.

Про цей рецепт стало відомо завдяки новій публікації фудблогерки Оксани Крецул (oksana_kretsul) у мережі Instagram.

Смажені гриби, скріншот: Instagram
Смажені гриби, скріншот: Instagram

Оксана показала, як посмажити білі гриби з цибулею та часничком. Підбирайте слинки та записуйте.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Смажені гриби, скріншот: Instagram
Смажені гриби, скріншот: Instagram

Що нам потрібно з інгредієнтів:

- гриби білі – 1 кг;

- цибуля – 3 шт;

- часник – 4-6 зубчики;

- масло – 2 ст. л.;

- сіль;

- оливкова олія.

Смажені гриби, скріншот: Instagram
Смажені гриби, скріншот: Instagram

Як це готувати:

Спочатку гриби потрібно почистити, промити. Шапочки нарізати пластинками, ніжки нарізати кубиками. Половину цибулі порізати півкільцями для шапочок, решту нарізати кубиками для ніжок грибів.

Смажені гриби, скріншот: Instagram
Смажені гриби, скріншот: Instagram

Смажені гриби, скріншот: Instagram
Смажені гриби, скріншот: Instagram

На оливковій олії підсмажити цибулю до золотистості, після чого відразу додати гриби та часник, порізаний навпіл. Гриби повинні спершу пустити сік, а потім їх потрібно готувати до моменту, коли вода повністю випарується.

Нагадаємо, готуємо оладки з гарбуза: вийдуть ніжні, як хмарка.

Раніше повідомлялося, з такою точно не замерзнете і не нудьгуєте: рецепти смачної наливки зі сливи.

Також, гостра аджика з хроном на зиму, щоб ви забули про магазинні соуси: рецепт, який стане сімейним.