Домашні наливки – це дуже смачно, але біда лише у тому, що їх завжди не вистачає. Тому господиням рекомендують зробити якнайбільше, щоб точно не замерзнути холодною зимою і завжди бути в хорошому настрої.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСезон слив зазвичай триває до вересня, тому у приготуванні наливки можна взяти за основу саме цей фрукт. Напій виходить дуже насиченим, тягучим. А ось рівень цукру та міцності наливки можна регулювати самостійно, відштовхуючись від власних вподобань.
Інгредієнти на 3-літрову банку:
- Сливи за смаком
- Цукор 1 кг
- Горілка за смаком
Якщо ви готуєте наливку без цукру: стиглі сливи закладіть у банку і залийте горілкою. Закрийте банку та підпишіть дату, залиште наполягати на 2 місяці.
Якщо ви готуєте наливку з цукром: всипте в банку цукор, потім додайте сливи, скільки поміститься. Потрясіть, щоб перемішалося. Залийте горілкою. Закрийте банку та підпишіть дату, залиште наполягати на 2 місяці.
А ось через 2 місяці наливку можна процідити, розлити по красивих пляшках і подавати до столу із закусками на ваш смак. Перед вживанням рекомендується трохи охолодити напій.
Раніше ми писали про те, що класичний маринад для консервації помідорів з горілкою: якщо ви так ще не робили, то спробуйте обов'язково
Як повідомляв Знай.ua, смачні та медові шматочки кавуна на зиму: простий рецепт із кірок, щоб відбити всі гроші
Також портал Знай.ua писав, як посмажити рибу із золотистою скоринкою, що масло не бризкало і не пригорало до сковороди: перевірений рецепт