Чізкейк підкорив багатьох завдяки своїй ніжній текстурі та смаку, а у поєднанні із сезонною полуницею – це просто щось. У приготуванні немає нічого складного, духовка навіть не знадобиться.

Кулинарам потрібно поквапитися, якщо вони хочуть приготувати щось смачне із сезонної полуниці. Чізкейк із желе – це найкраще рішення. Він неймовірно виглядає, а на смак ще краще.

Полуниця, фото з pxhere
Полуниця, фото з pxhere

Інгредієнти:

  • Грецький йогурт 500 г
  • Вершки 30% 400 мл
  • Полуниця 200 г
  • Цукор 1 стакан
  • Желатин 6 ч. л.

Для прикрас:

  • Желе 1 упаковка
  • Полуниця 70 г

Як приготувати:

Подрібніть блендером свіжу полуницю, щоб утворилася однорідна кашка. У каструлі нагрійте на повільному вогні йогурт, вершки та цукор, помішуючи, поки цукор повністю не розчиниться. Чи не кип'ятіть.

Ретельно розчиніть желатин у невеликій кількості гарячої води, потім влийте його у суміш. Все перемішайте ложкою, а потім додайте|добавляйте| подрібнену полуницю, ще раз перемішайте.

Популярні новини зараз
На Україну насувається епічна магнітна буря: триватиме 5 днів Маршрутники вирішили підняти ціни на проїзд: доведеться платити у половину більше Нові правила для водіїв: де і коли можуть перевіряти військовий квиток Готуйте додаткові 300 гривень: українцям прийдуть перераховані платіжки
Показати ще

Перелийте масу в тверду (не силіконову) круглу форму, попередньо охолоджену. Вона має бути досить високою, щоб зверху залишилося місце для прошарку желе. Поставте холодильник на кілька годин до повного застигання.

Коли застигне чізкейк, перемішайте желе згідно з інструкцією на упаковці. Коли воно трохи охолоне, полийте їм верх чизкейку і прикрасьте фруктами. Поставте знову до холодильника до повного застигання.

Полуничний чізкейк, фото shuba
Полуничний чізкейк, фото shuba

Нагадаємо, що ці лимонні квадратики будуть кращими за будь-якого Наполеона і Медовика: рецепт швидкої та смачної випічки.

Раніше ми повідомляли, що за вашим борщем вишикується черга , просто додайте ложечку цього: секрет, який приховують досвідчені кулінари.