Усі з великим нетерпінням чекають на початок літа, адже саме тоді на прилавках магазинів та на ринках з'являються сезонні овочі та фрукти, зокрема, молода картопля.

Він має ніжніший смак, ніж зріла картопля, а ще готується набагато простіше. Щоб його зварити, знадобиться в середньому близько 20 хвилин. Однак є більш цікавий рецепт, який однозначно підкорить ваше серце та шлунок. Його смак ви ще довго згадуватимете, настільки він неймовірний.

Чищення молодої картоплі, скріншот
Чищення молодої картоплі, скріншот

Інгредієнти:

  • Картопля молода 500 г
  • Часник, зубчики 5 шт.
  • Чебрець, гілочка 2 шт. (або будь-які інші трави на ваш розсуд)
  • Рослинна олія 20 г
  • Сіль 1 г

Процес приготування, покроковий рецепт:

  1. Спочатку треба ошпарити картоплю: ретельно помити її і кинути в окріп на 1-2 хвилини.
  2. На сковороді розігріти олію. Злегка обсмажити на ній часник. Туди ж додати чебрець або інші трави, розмарин теж добре поєднується. Зачекати хвилинку, поки вони віддадуть маслу свій аромат.
  3. Викласти на сковороду картоплю. Перемішати, додати сіль. Чи не накривайте кришкою! Через 10 хвилин картопля буде готова. Подавати і їсти краще у гарячому вигляді, до риби чи м'яса.

Молода картопля, скріншот
Молода картопля, скріншот

Популярні новини зараз
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що додайте цей інгредієнт, щоб ваші котлети стали і соковитими, і ніжними: ніколи не додумалися б.

Раніше ми повідомляли, що ці лимонні квадратики будуть кращими за будь-якого Наполеона і Медовика: рецепт швидкої та смачної випічки.

Також стало відомо, що за вашим борщем вишикується черга , просто додайте ложечку цього: секрет, який приховують досвідчені кулінари.