Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які не знають, чим себе зайняти в ці спекотні літні дні на кухні, є дуже цікавий рецепт. Цього разу разом розбиратимемося, як приготувати курячі оладки. Така страва не соромно і на святковий стіл подати.

Про цей рецепт у стилі "швидко та смачно" розповів один з українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.

Рецепт курячих оладок, скріншот: YouTube
Рецепт курячих оладок, скріншот: YouTube

Що нам потрібно із продуктів:

- Куряче філе – 600 г;
- Яйце куряче - 3 шт.;
- Борошно - 3-4 ст. л.;
- Майонез – 4-5 ст. л.;
- Сіль;
- Перець;
- Рослинна олія – для смаження.

Рецепт курячих оладок, скріншот: YouTube
Рецепт курячих оладок, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Показати ще

Спосіб приготування

Прості інгредієнти для оладок із курки легко доступні. Як приготувати оладки з курки?

Рецепт курячих оладок, скріншот: YouTube
Рецепт курячих оладок, скріншот: YouTube

Помити куряче філе. Нарізати дрібними кубиками. Викласти філе у миску.

Рецепт курячих оладок, скріншот: YouTube
Рецепт курячих оладок, скріншот: YouTube

Додати яйця, майонез, сіль, перець, борошно. Все добре перемішати. Консистенція має бути як у густої сметани.

Рецепт курячих оладок, скріншот: YouTube
Рецепт курячих оладок, скріншот: YouTube

Розігріти сковороду. Налити 3 ст. ложки олії. Викласти ложкою оладки на сковороду і смажити курячі оладки на середньому вогні до золотистого кольору з обох боків.

Рецепт курячих оладок, скріншот: YouTube
Рецепт курячих оладок, скріншот: YouTube

Рецепт курячих оладок, скріншот: YouTube
Рецепт курячих оладок, скріншот: YouTube

І ось тепер наші оладки готові. Подавати курячі оладки з будь-яким гарніром. Смачного.

Нагадаємо, в магазині такого не знайдете: рецепт кисло-солодкого соусу з черешні до м'яса чи сиру.

Раніше повідомлялося, додайте вишні до молодого борщу і ваша кухня перетвориться на автентичний ресторан: секрет унікальної страви з Тернопілля.

Також, літні спогади мелькатимуть у кожній ложці: солодкий персиковий джем із 2 інгридієнтів.