Фрікадельки люблять за простоту у приготуванні та неймовірний смак. Крім того, їх можна поєднувати з будь-яким гарніром – рисом, картопляним пюре або гречкою. Це дуже універсальна страва.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяМи пропонуємо приготувати фрикадельки в незвичайному та вишуканому соусі, в якому є мед, часник та гострий Табаско. Фарш можна використовувати будь-який, але рекомендується саме свинячий.
Інгредієнти:
- Свинячий або курячий фарш – 450 г
- Яйця – 1 шт
- Панірувальні сухарі – 1/4 склянки.
- Кінза – 2 ст.л
- Цибуля – 2 шт
- Зубчики часнику – 4 шт.
- Вершкове масло – 2 ч.л
- Кетчуп – 1/2 склянки
- Мед – 1/4 склянки
- Соєвий соус – 1.5 склянки.
- Соус Табаско – 1 ч.л.
- Сіль – 1 год.
- Чорний мелений перець – до смаку
Як приготувати:
Розігрійте духовку до 200 градусів. Застеліть листок фольгою і злегка змастіть олією. Змішайте фарш, яйце, панірувальні сухарі, кінзу, зелену цибулю, 1 зубчик часнику, сіль та перець. Добре перемішайте.
Сформуйте фрикадельки і розкладіть на лист. Випікайте у духовці 15-20 хвилин. Розтопіть вершкове масло в каструлі на маленькому вогні. Додайте 3 зубчики подрібненого часнику та тримайте на вогні 1 хвилину.
Додати кетчуп, мед, соус Tabasco та соєвий. Доведіть до кипіння та варіть ще близько 1 хвилини. Полийте запечені соусом фрикадельки та подавайте з гарніром.
Нагадаємо, що кабачки в сметані будуть кращими за гриби: цей рецепт стане вашим коханим на літо.
Раніше ми повідомляли про геніальний рецепт консервованих огірків: захочете "закатати" тонну .
Також у таку спеку охолодить тільки це: освіжаючий напій зі смородини, справжній порятунок.