Камала Гарріс, нині кандидат у президенти США, у 2019 році запустила на YouTube свій міні-серіал "Готуємо з Камалою" (Cooking With Kamala).

Ця креативна хода дозволила Гаррісу продемонструвати не лише свої політичні амбіції, а й кулінарні таланти, свою простоту.

Американське печиво, скріншот: Youtube
Американське печиво, скріншот: Youtube

Глядачі змогли побачити її у звичайній домашній обстановці: на кухні з емальованими сковорідками, газовою плитою, каструлями та кухонним приладдям. Такий підхід допоміг створити образ "своєї людини", близької до звичайного американця.

Сьогодні варто спробувати приготувати класичне печиво за рецептом Камали Гарріс.

Популярні новини зараз
Плату за світло нараховуватимуть по-новому Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Інгредієнти: 3 яйця, вершкове масло, 220 г коричневого цукру, стільки ж білого цукру, ванілін, половина склянки арахісової пасти, 2 упаковки драже M&Ms та вівсяні пластівці.

Американське печиво, скріншот: Youtube
Американське печиво, скріншот: Youtube

Все, що потрібно зробити, це змішати в тарілці яйця, олію, цукор та збити все міксером. Додати в суміш ванілін, пластівці та ще раз все перемішати.

Нарешті - додати драже, арахісову пасту, перемішати, викласти та сформувати майбутнє печиво на деку і відправити в духовку на 10-15 хвилин, заздалегідь розігріту до 350 градусів.

Нагадаємо, про десерти з магазину забудете до наступного літа: консервуємо фруктово-шоколадну смачність "Нутелла" зі слив

Як повідомляв "Знай.ua", без світла тільки так: рецепт ягідного вина, яке розфарбує ваш Новий рік, але готуйте вже зараз

Знай.ua писав, те саме тісто для пирогів, булочок і млинців: розкрито перевірені пропорції