В Україні зовсім скоро погода стане холодніша, яка дає зрозуміти, що осінь вже зовсім близько.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУ дощову погоду чудово гріє та піднімає настрій гарячий шоколад. Напій корисніший за каву, адже тут відсутній кофеїн.
Щоб його консистенція була більш густою та насиченою, можна додати кукурудзяний крохмаль.
Рецептом солодкого зігрівального напою поділилася фудблогерка Катерина Молчанна на своїй сторінці в Instagram.
Інгредієнти:
- чорний шоколад – 100 г
- молоко – 480 мл
- какао – 2 ст. л.
- цукор – 2 ст. л.
- сіль - щіпка
- кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л. + молоко – 2 ст. л
Спосіб приготування:
1. Молоко, шоколад, какао, цукор та сіль помістити в каструлю та поставити на вогонь.
2. Окремо змішати крохмаль та молоко.
3. Коли шоколад у каструлі розтане, додати масу з крохмалем. Постійно помішуючи, довести до кипіння.
4. Коли маса почне закипати повільно, зняти з плити та розлити гарячий шоколад у чашки.
Гарячий напій можна прикрасити печивом, маршмелом, збитими вершками.
Нагадаємо, що кабачкова й поряд не стояла: рецепт гостренької бурякової ікри.
Раніше ми повідомляли про малосольні помідори з часником та мінералкою: всього 2 дні, і буде ідеальна закуска.
Також стало відомо, що рецепт забули і дуже дарма: як зробити ледачі біляші з вафельних коржів.