Всі осінні рецепти найчастіше крутяться навколо гарбузів, грибів та груш. При чому груші найчастіше виступають як інгредієнт для десертів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяАле, звичайно ж, ці фрукти можна використовувати і як щось до закусок або навіть основних страв. Чи не переживайте. ми не залишимо вас наодинці з думками про те. Записуйте рецепт смажених груш із сиром та горіхами. Рецепт дуже бюджетний та простий, не пішіть лякатися.
                
Інгредієнти:
- 3-4 стиглі груші
 - 150 г сиру (наприклад, блакитного, козячого чи фети)
 - 100 г волоських горіхів (або будь-яких інших до смаку)
 - 2 ст. ложки оливкової олії
 - 1 ст. ложка меду (за бажанням)
 - Сіль та перець за смаком
 - Свіжий чебрець або розмарин (за бажанням)
 
Приготування:
- 
Підготуйте груші: Вимийте груші, розріжте їх навпіл і видаліть серцевину. Можна залишити шкірку, оскільки вона додає текстури та смаку.
 - 
Обсмажте груші: На сковороді розігрійте оливкову олію на середньому вогні. Покладіть груші зрізом вниз і обсмажуйте близько 5-7 хвилин, доки вони не стануть м'якими і трохи золотистими. Потім переверніть їх та обсмажуйте ще 2-3 хвилини.
Популярні новини заразКартку заморозять навіть за легальні перекази: банки посилили правила У школах з'являться нові предмети Карткові перекази за новими правилами: кого банк відправить у "чорний список" "Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозомПоказати ще - 
Додати сир: Зменшіть вогонь і посипте груші кришеним сиром. Закрийте кришкою сковороду і дайте сиру трохи розплавитися (близько 2-3 хвилин).
 - 
Приготуйте горіхи: Поки груші смажаться, порубайте волоські горіхи. Можна злегка обсмажити їх на сухій сковороді, щоб вони стали ароматнішими.
 - 
Зберіть страву: Коли сир розплавиться, акуратно покладіть груші на тарілку. Полийте медом (якщо використовуєте), посипте волоськими горіхами і додайте трохи солі та перцю. За бажання прикрасьте свіжими травами.
 - 
Подавайте: Цю страву можна подавати як гарячою, так і холодною. Воно чудово підходить як для закуски, так і для легкої основної страви.
 
                
Нагадаємо, що потрібен сир, гарбуз та яблука: рецепт ароматного та ніжного печива.
Раніше ми повідомляли про рис з гарбузом - гарна та бюджетна ідея: осінній рецепт із невеликим секретом.