Якщо ви хочете смачно і ситно поїсти, не витративши багато часу на приготування вечері, цей рецепт для вас. Куряче філе під цим чудовим соусом підкорить серце та шлунок будь-якого чоловіка.

Рецепт найсмачнішої вечері підказав український фуд-блогер Mil Alexx на своєму YouTube-каналі.

На приготування потрібно близько 50 хвилин, включаючи час на запікання в духовці.

Інгредієнти:

  • 4 курячих філе - 800-1000 г
  • сіль, перець, паприка, борошно
  • 15 г олії для смаження

Для соусу:

  • 300 г грибів
  • 200 г цибулі
  • 2-3 зубчики часнику
  • 250 г вершків (15%) + 250 г води або бульйону
  • сіль, перець, паприка
  • 2-3 ч. л крохмалю
  • трохи зелені
  • 120 г моцарели

Як приготувати:

Очистіть куряче філе. Приправте спеціями – сіль, перець, паприка. Добре обтираємо руками з усіх боків, і потім обвалюємо у борошні. На маслі, на середньому вогні обсмажте до золотистості з обох боків і перекладіть у форму для випікання.

Популярні новини зараз
Відстрочку можуть скасувати: хто має терміново звернутись в ТЦК "Нафтогаз" попередив про важливе нововведення: що змінилося для клієнтів Мобілізація змінює фокус: кому з українців 50+ років час готуватись до армії В Україні кожному пенсіонеру дозволили збільшити виплати в 1,5 рази: як цього досягти
Показати ще

На маслі, що залишилося, обсмажте цибулю 4 хв. Додайте часник і гриби і смажте на великому вогні 7 хв до випаровування води з грибів, регулярно перемішуючи. Зменшуємо вогонь. Вливаємо вершки та воду (або краще бульйон, з ним смачніше). Додаємо сіль, перець, паприку та крохмаль для загущення.

Готуємо соус близько 7 хв до легкого загусання. Переливаємо його поверх м'яса. За бажанням присипте трохи зеленню. Зверху натираємо моцарелу і відправляємо в духовку за 180 градусів на 25 хв і готове.

Нагадаємо, що м'ясо і не потрібно: рецепт смачних баклажанів під сиром з ароматним часником.

Раніше ми повідомляли, що краще за турецький Сан-Себастьян: рецепт гарбузового чізкейку з печива і сметани.