Якщо ви хочете смачно і ситно поїсти, не витративши багато часу на приготування вечері, цей рецепт для вас. Куряче філе під цим чудовим соусом підкорить серце та шлунок будь-якого чоловіка.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРецепт найсмачнішої вечері підказав український фуд-блогер Mil Alexx на своєму YouTube-каналі.
На приготування потрібно близько 50 хвилин, включаючи час на запікання в духовці.
Інгредієнти:
- 4 курячих філе - 800-1000 г
- сіль, перець, паприка, борошно
- 15 г олії для смаження
Для соусу:
- 300 г грибів
- 200 г цибулі
- 2-3 зубчики часнику
- 250 г вершків (15%) + 250 г води або бульйону
- сіль, перець, паприка
- 2-3 ч. л крохмалю
- трохи зелені
- 120 г моцарели
Як приготувати:
Очистіть куряче філе. Приправте спеціями – сіль, перець, паприка. Добре обтираємо руками з усіх боків, і потім обвалюємо у борошні. На маслі, на середньому вогні обсмажте до золотистості з обох боків і перекладіть у форму для випікання.
На маслі, що залишилося, обсмажте цибулю 4 хв. Додайте часник і гриби і смажте на великому вогні 7 хв до випаровування води з грибів, регулярно перемішуючи. Зменшуємо вогонь. Вливаємо вершки та воду (або краще бульйон, з ним смачніше). Додаємо сіль, перець, паприку та крохмаль для загущення.
Готуємо соус близько 7 хв до легкого загусання. Переливаємо його поверх м'яса. За бажанням присипте трохи зеленню. Зверху натираємо моцарелу і відправляємо в духовку за 180 градусів на 25 хв і готове.
Нагадаємо, що м'ясо і не потрібно: рецепт смачних баклажанів під сиром з ароматним часником.
Раніше ми повідомляли, що краще за турецький Сан-Себастьян: рецепт гарбузового чізкейку з печива і сметани.