Шоколадне печиво - не тільки популярне, але й смачне частування, яке потішить вас і рідних.

Для приготування знадобляться продукти, які є під рукою кожної господині. Обов'язково приготуйте цей смак і це стане вашим улюбленим частуванням до чаю.

Шоколадне печиво. Фото: скрін
Шоколадне печиво. Фото: скрін

Інгредієнти:

  • Борошно - 1 склянка
  • Какао – 1/2 склянки
  • Цукор – 1/7 склянки
  • Вершкове масло – 60 грамів
  • Яйця – 2 штуки
  • Розпушувач - 1 чайна ложка
  • Цукрова пудра – 1/4 склянки
  • Ванілін – 1 пакетик
  • Сіль - 1/4 чайної ложки

Спосіб приготування

Для тіста змішайте борошно, какао, розпушувач, ванілін та сіль. М'яке вершкове масло збийте із цукром та яйцями. Після цього обережно введіть у суху суміш збиті яйця, ретельно вимішайте та замісіть тісто. Готове тісто залиште в холодильнику на 2-4 години або краще на ніч.

Шоколадне печиво. Фото: скрін
Шоколадне печиво. Фото: скрін
Шоколадне печиво. Фото: скрін

Популярні новини зараз
Можна суттєво заощадити: пенсіонерів звільнили від сплати обов'язкового податку ПриватБанк скасував тарифи на основні послуги: кому дозволили не платити комісії В Україні із 1000 заявок схвалили допомогу на дрова лише 70: "Люди – це мотлох тут, живе тільки апарат..." В ТЦК поставили крапку у питанні мобілізації 50-річних чоловіків: "Є директива..."
Показати ще

Після кількох годин або діб в холодному місці витягніть тісто і приготуйте цукрову пудру. Щоб сформувати печиво, достатньо зліпити кульки та обваляти їх у пудрі. На форму для запікання викладіть печиво з відривом 5-7 сантиметрів друг від друга. Форму з печивом поставте в розігріту духовку на 180 градусів. Випікати потрібно лише 15 хвилин. Коли печиво приготується, дайте йому охолонути та насолоджуйтесь максимально шоколадним смаком.

Нагадаємо, що паризький сніданок можна зробити і в Україні: рецепт тостів із яблуками, краще ніж у французьких пекарнях.

Раніше ми повідомляли про козинаки, як у дитинстві , можна приготувати і самостійно: рецепт, з яким все вийде.