Для цього смачного та незвичайного паштету потрібні досить доступні продукти.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНезважаючи на те, що він без печінки, він буде не лише апетитним, а й ситним. До того ж, він готується швидко, тому багато часу не займе.
Інгредієнти:
- Сир плавлений – 80 г;
- Квасоля консервована (без рідини) – 200 г;
- Яйце варене – 1 штука;
- Часник – 2 зубчики;
- Сіль – щіпка;
- Перець чорний мелений – до смаку;
- Чебрець мелений - за смаком.
З консервованої квасолі слід злити зайву рідину. Кількість спецій регулюйте на свій смак. Якщо комусь не подобається чебрець - додайте що-небудь, що ви любите.
Плавлений сир потрібно нарізати невеликими шматочками. Квасолю перекласти в невелику миску та покласти туди пару зубчиків часнику. До квасолі та часнику відправити шматочки сиру. Яйце почистити, нарізати невеликими шматками і відправити у квасолю та сир.
Всю цю суміш слід подрібнити до пюре за допомогою блендера. Важливо, щоб не залишалося грудочок, а маса була однорідною. Коли приготувалася суміш, додайте туди спеції та сіль.
Такий паштет можна їсти як самостійне блюдо або подавати з брускетами, грінками, а також солоними оладками. Він дуже ніжний, ситний, і смачний.
Нагадаємо про найсмачніший шоколадний пиріг у світі: рецепт із грушами, який зробить вас королевою десертів.
Раніше ми повідомляли, що до Нового року смакота буде у вас на столі: ароматна та смачна настоянка з гарбуза, легендарний рецепт.