Люди діляться на два типи - ті, хто обожнює холодець і ті, які здригаються лише від однієї думки про цю страву.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЯкщо ви любите цей м'ясний делікатес, спробуйте приготувати його у такому варіанті. Виходить швидше та навіть смачніше.
Найприємніше, що кулінарам не доведеться витрачати кілька годин, щоб зварити м'ясо як на холодець. Приготування цього лінивого заливного займе всього 30 хвилин, а решту часу - на застигання в холодильнику.
Інгредієнти:
- Куряче філе 900 г
- Желатин 20 г
- Сіль 1 год. л.
- Паприка 1 год. л.
- Чорний перець (мелений) за смаком
- Часник 3 зуб.
- Вода 50 мл
- Соняшникова олія на смак
Спосіб приготування:
Ретельно промийте куряче філе. Обсушіть його та дрібно наріжте. Помістіть подрібнене м'ясо у глибоку ємність. Додайте до курки сіль, солодку паприку та чорний мелений перець. Очистити часник. Подрібніть його за допомогою пресу. Додайте часник до решти інгредієнтів.
Всипте швидкорозчинний желатин. Ретельно все перемішайте. Влийте воду. Знову добре перемішайте всі інгредієнти до однорідності.
Візьміть силіконову форму. Змастіть її олією. Викладіть у форму м'ясо, утрамбовуючи його. Накрийте фольгою. Відправте курку в розігріту духовку на 40 хвилин при 200 градусах.
Дістаньте форму. Дайте їй трохи охолонути. Потім заберіть м'ясо в холодильник на 6-8 годин. Акуратно витягніть із форми, помістіть його на гарне блюдо і подавайте.
Нагадаємо про трубочки як у дитинстві і без вафельниці: рецепт, який розбудить спогади.
Раніше ми повідомляли, що цю неймовірну намазку на хліб чомусь усі забули: рецепт паштету з квасолі та сирків.