Кожен із нас хоч раз куштував перці, фаршировані м'ясом та іншими начинками. Ця страва вважається домашньою, і любить її багато хто. Щоб урізноманітнити меню для близьких, приготуйте за таким же принципом помідори.

Фаршировані помідори виходять соковитішими, ніж перці, і смак томатів приємно доповнює м'ясний фарш. У цей рецепт також входять гриби із сиром.

Фаршировані помідори, кадр YouTube
Фаршировані помідори, кадр YouTube

Інгредієнти:

  • Помідори - 8 шт.
  • М'ясо - 160 гр.
  • Свіжі гриби - 100 гр.
  • Зелена цибуля - 20 г.
  • Яйця - 2 шт.
  • Вершкове масло - 60 гр.
  • Твердий сир – 50 гр.
  • Рослинна олія
  • Зелень петрушки
  • Сметана для подачі - за смаком
  • Сіль, перець

Як приготувати фаршировані помідори:

Нарізати дрібними кубиками гриби, цибулю та м'ясо. Першими почати смажити гриби, для них потрібно більше часу теплової обробки, коли гриби випустять воду і вона випарується – додати трохи рослинної олії та додати цибулю та м'ясо, посолити, поперчити, смажити 10 хвилин.

Гриби та м'ясо охолодити, додати у фарш яйця і добре перемішати. У помідорів зрізати верхівки, вийняти половину м'якоті, помідори будуть більш стійкими та міцними.

Популярні новини зараз
Помилка може дорого обійтися: що змінилося у правилах передачі показників лічильників газу Краще не беріть 500 гривень у касирів: українців попередили про небезпеку, і навіть банк не допоможе "Київстар" безпрецедентно підвищує ціни: за що лупитимуть більше Зарплата більше не матиме значення: українцям призначатимуть пенсії за новою системою
Показати ще

Приготованим фаршем наповнити помідори і відправити на змащений лист. Помідори посипати тертим сиром і покласти по шматочку олії, випікати в духовці за середньої температури 15 хвилин. Подавати гарячими зі сметаною.

Фаршировані помідори, фото kashevarnya
Фаршировані помідори, фото kashevarnya

Нагадаємо про трубочки як у дитинстві і без вафельниці: рецепт, який розбудить спогади.

Раніше ми повідомляли, що швидка та ефектна закуска, про яку мало хто здогадується: рецепт тарталеток із грибною начинкою.