Скумбрія – смачна риба з багатим смаком, що розкривається під час запікання. Також вона дуже корисна, адже містить у своєму складі багато жирів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСкумрію можна і потрібно вживати у процесі схуднення та давати дітям для повноцінного розвитку.
Як смачно запекти рибку в духовці, щоб вона не була сухою і не втратила свій смак, розповіла фудблогерка Ірина Козачук на своїй сторінці в Instagram.
Інгредієнти:
- скумбрія
- лимон
- часник
- кріп та петрушка
- сіль
- чорний мелений перець
Спосіб приготування:
Рибу почистити, помити, просушити паперовим рушником. Посолити, поперчити, полити лимонним соком.
Зробити надрізи і вставити в них півкухлі лимона. Зелень потиснути в руках і покласти в рибу. Також укласти тонко нарізані пластинки часнику.
⠀
Викласти у форму для запікання. Запікати у розігрітій до 200 градусів духовці 30 хвилин.
Подавати найкраще з відвареним рисом. Полив рибу лимонним соком. Готово! Смачного!
Нагадаємо, що можна і на Різдвяний піст, і на святковий стіл: рецепт салату з грибами та маринованими огірками.
Раніше ми повідомляли, що ці 3 страви обов'язково мають бути на новорічному столі: салат, основне та десерт для задобрювання Зеленої Змії.
Також стало відомо, що плавлений сир можна зробити і вдома: рецепт, з яким і смачніше, і дешевше.