Готуємо смачний та соковитий пиріг із незрівнянним ароматом. Він обов'язково сподобається любителям цитрусових.

Апельсиновий пиріг допоможе вам у випадку, коли гості вже буквально на порозі, а смачненького до чаю будинку немає. Готувати його зовсім не складно, і часу ви витратите мінімально.

Апельсиновий пиріг. Фото Instagram
Апельсиновий пиріг. Фото Instagram

Своїм способом приготування цитрсової смакоти поділилася фудбогерка Поліна на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Епоха "богданчиків" нарешті закінчиться? В Україні презентували сучасний електроавтобус "Ощадбанк" заманює пенсіонерів у боргову яму: що роблять працівники відділень На службу за контрактом беруть не всіх: у ТЦК пояснили критерії відбору У розшуку ТЦК: українцям просто з Міноборони підказали, що потрібно зробити
Показати ще

Для рецепту нам потрібно:

• 2 яйця
• 150 г цукру
• 100 г. 15% сметани
• 80 г вершкового масла
• 200 г. муки
• 0,5 ч.л. розпушувача
• 1-2 апельсина
• цукрова пудра

Спосіб приготування:

До яєць додаємо цукор, сметану, розтоплене вершкове масло і все добре перемішуємо.

Апельсиновий пиріг. Фото Instagram
Апельсиновий пиріг. Фото Instagram

Всипаємо борошно з розпушувачем та додаємо цедру одного апельсина, змішуємо однорідне тісто.

Апельсиновий пиріг. Фото Instagram
Апельсиновий пиріг. Фото Instagram

Дно форми застеляємо пергаментом і змащуємо вершковим маслом і посипаємо цукровою пудрою.

Викладаємо на дно форми нарізаний тонкими скибочками апельсин і заливаємо тісто.

Апельсиновий пиріг. Фото Instagram
Апельсиновий пиріг. Фото Instagram

Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин, готовність перевіряйте дерев'яною паличкою.

Апельсиновий пиріг. Фото Instagram
Апельсиновий пиріг. Фото Instagram

Готовий пиріг дістаньте із форми, переверніть та зніміть пергамент. Приємного апетиту

Нагадаємо, що 15 хвилин і найсмачніший торт у вашому житті готовий: рецепт десерту "Мурашник".

Раніше ми повідомляли, що гречка може бути ще смачнішою: про що ви забуваєте при варінні.

Також стало відомо, що можна і на Різдвяний піст, і на святковий стіл: рецепт салату з грибами та маринованими огірками.