Для приготування улюблених десертів іноді потрібно витрачати багато часу. Тому господині та господарі частіше обирають прості та швидкі рецепти.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСьогодні ми розповімо, як приготувати смачний пиріг яблучний, для якого навіть тісто замішувати не знадобиться.
Інгредієнти для приготування:
- Борошно - 1 склянка
- Цукор – 1 стакан
- Яблука – 10 штук або 1,5 кг (краще брати соковиті з кислинкою)
- Манна крупа – 1 стакан
- Ванільний цукор – 1 пакетик
- Сіль – невелика дрібка
- Розпушувач – 2 ч.л.
- Вершкове масло (заморожене) – 100 грамів
Процес приготування
Спочатку змішайте всі сухі інгредієнти – цукор, борошно, ванільний цукор, сіль, розпушувач та манну крупу. Ретельно перемішайте все та розділіть суміш на 4 частини. Потім натріть на великій тертці яблука та розділіть на 3 частини.
Застеліть дно та боки форми для випікання пергаментом. Після цього можна розпочинати формування пирога. На дно рівномірно викладіть 1 частину сухих інгредієнтів, після чого на верх покладіть 1 частину натертих яблук. Чергуйте шари, доки не закінчаться всі частини. Якщо яблука пустили сік – додайте їх у пиріг. Перед тим, як поставити пиріг у духовку, натріть зверху заморожене вершкове масло.
Запікати потрібно протягом 50 хвилин при температурі 180 градусів до золотистої скоринки.
Нагадаємо про пісні чебуреки, в яких ви не помітите відсутність м'яса: рецепт із печерицями.
Раніше ми повідомляли про секрет ідеальних крилець: аромат, хрускіт та медово-гірчичний соус, рецепт.
Також стало відомо, що таку смачну скумбрію ви ще ніде не їли: рецепт ароматної рибки просто.