Мариновані печериці входять у багато свят. З них роблять салати, додають у закуски або просто використовують як самостійну страву.

Однак у магазині ціни на грибочки "кусають", а приготувати будинки їх зовсім не важко.

Мариновані печериці. Фото Instagram
Мариновані печериці. Фото Instagram

Про те, як смачно замаринувати печериці, розповіла фудблогерка Вікторія на своїй сторінці в Instagram.

Інгредієнти:

  • 1 кг печериць
  • 6 ст. л води
  • 3 ст. л оцту
  • 1 ст. л. цукру
  • 1 ч.л. солі
  • Перець горошком
  • Лавровий лист

Мариновані печериці. Фото Instagram
Мариновані печериці. Фото Instagram

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 15 жовтня: успіх водоліїв, дохід стрільців і справи левів Газу не вистачає: початок опалювального сезону відкладається Пенсіонерам нагадали про 90-денний ліміт: запізнилися – пенсію скоротять Не пускайте без потреби: коли контролери не мають права заходити у квартиру
Показати ще

Спосіб приготування:

Змішати в каструлі воду, оцет, сіль, цукор, перець та лавровий лист.

Мариновані печериці. Фото Instagram
Мариновані печериці. Фото Instagram

Довести до кипіння, додати помиті печериці та варити 10 хвилин.

Мариновані печериці. Фото Instagram
Мариновані печериці. Фото Instagram

Дати охолонути і можна подавати на стіл.

Смачного!

Мариновані гриби, фото: pixabay.com
Мариновані гриби, фото: pixabay.com

Нагадаємо, що в коробочках більше купувати не будете: як вибрати слабосолоний оселедець, і навіть з ікрою.

Раніше ми повідомляли, що Новий рік ще витає в повітрі: рецепт ароматного пісочного пирога з апельсинами.

Також стало відомо про смачну вечерю у стилі Провансу: як приготувати ароматний та ситний цибульний суп. Ароматна карамелізована цибуля, ніжний бульйон і хрумкий запечений хліб із сиром створюють ідеальне поєднання для холодної пори року.