Ця страва поєднує в собі ароматні печериці та вершковий соус, що подаються в хрустких тарталетках та посипані золотистим тертим сиром.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРецептом приготування страви поділилася фудблогерка Поліна на своїй сторінці у Instagram.
Для приготування вам знадобиться:
• 1 цибуля
• 15-20 г вершкового масла
• 150-200 г. печериць
• сіль, перець
• 100 мл. вершків 15%
• 1-2 ст.л. борошна
• 50 г пармезану (можна взяти будь-який улюблений сир)
• 30-50 г сиру для посипання
• 15-17 шт. тарталеток
Як готувати:
Цибулю нарізаємо півкільцями та обсмажуємо на вершковому маслі, додаємо дрібно нарізані печериці та готуємо 8-10 хвилин на середньому вогні.
Далі вливаємо вершки, додаємо борошно та сир. Все добре перемішуємо та готуємо на низькому вогні це загущення.
Викладаємо грибну начинку в тарталетки і присипаємо натертим сиром на дрібній тертці.
Відправляємо в розігріту до 200 г духову з включеним режимом конвекції на +- 10 хвилин до утворення золотистої скоринки.
Приємного апетиту!
Нагадаємо про пиріг, який підкорює з першого укусу: хрумке тісто і ніжна яблучно-макова начинка, рецепт.
Раніше ми повідомляли про мариновані печериці за 10 хвилин: простий та смачний рецепт для будь-якого столу.
Також стало відомо, що тіста не потрібне, тільки лаваш: рецепт лінивого "Наполеона", який переб'є класичний.