Ця страва поєднує в собі ароматні печериці та вершковий соус, що подаються в хрустких тарталетках та посипані золотистим тертим сиром.

Рецептом приготування страви поділилася фудблогерка Поліна на своїй сторінці у Instagram.

Жульен в тарталетках. Фото Instagram
Жульєн у тарталетках. Фото Instagram

Для приготування вам знадобиться:

• 1 цибуля
• 15-20 г вершкового масла
• 150-200 г. печериць
• сіль, перець
• 100 мл. вершків 15%
• 1-2 ст.л. борошна
• 50 г пармезану (можна взяти будь-який улюблений сир)
• 30-50 г сиру для посипання
• 15-17 шт. тарталеток

Жульен в тарталетках. Фото Instagram
Жульєн у тарталетках. Фото Instagram

Популярні новини зараз
Мінімальні пенсії з 1 липня: чи збільшать виплати пенсіонерам "Критична" сума – 5000 гривень: банки встановлюють тотальний контроль за клієнтами Пенсіонерам нададуть 25% знижки на комуналку: хто має отримати Пенсіонерам докинуть 1000 грн до пенсії: кому доплачуватимуть щомісяця
Показати ще

Як готувати:

Цибулю нарізаємо півкільцями та обсмажуємо на вершковому маслі, додаємо дрібно нарізані печериці та готуємо 8-10 хвилин на середньому вогні.

Жульєн у тарталетках. Фото Instagram
Жульєн у тарталетках. Фото Instagram

Далі вливаємо вершки, додаємо борошно та сир. Все добре перемішуємо та готуємо на низькому вогні це загущення.

Жульєн у тарталетках. Фото Instagram
Жульєн у тарталетках. Фото Instagram

Викладаємо грибну начинку в тарталетки і присипаємо натертим сиром на дрібній тертці.

Жульен в тарталетках. Фото Instagram
Жульєн у тарталетках. Фото Instagram

Відправляємо в розігріту до 200 г духову з включеним режимом конвекції на +- 10 хвилин до утворення золотистої скоринки.

Жульєн у тарталетках, кадр youtube
Жульєн у тарталетках, кадр youtube

Приємного апетиту!

Нагадаємо про пиріг, який підкорює з першого укусу: хрумке тісто і ніжна яблучно-макова начинка, рецепт.

Раніше ми повідомляли про мариновані печериці за 10 хвилин: простий та смачний рецепт для будь-якого столу.

Також стало відомо, що тіста не потрібне, тільки лаваш: рецепт лінивого "Наполеона", який переб'є класичний.