У кожної господині хоч раз у житті постає питання, що приготувати на вечерю чи обід. І тут починається справжнє випробування, що вибрати: рибу чи м'ясо, картопля чи макарони, салат чи улюблений соус.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПри цьому стояти за плитою за кілька годин немає ні бажання, ні часу. Тому сьогодні ми розповімо про максимально простий, але дуже смачний рецепт запеченого хеку.
Інгредієнти :
- Хек – 3 штуки
- Вершкове масло – 100-150 грамів
- Зелень – 1 маленький пучок
- Часник – 2-3 зубчики
- Сіль, спеції – до смаку
Як приготувати
Рибу ретельно помийте, зріжте зайві плавці та заберіть зайву вологу за допомогою паперових рушників. Після цього наріжте хек на порційні частини, як вам буде зручно.
Для соусу до риби розтопіть вершкове масло|мастило| на водяній бані. Дробно подрібніть зелень, очистіть часник і роздавіть. Після цього змішайте олію, часник, зелень. На форму для запікання викладіть в один шар рибу, а зверху полийте кожен шматочок соусом.
Розігрійте духовку до 180 градусів та поставте запікати рибу. Приготування хека займе приблизно 15 хвилин, але потрібно врахувати особливості своєї духової шафи. Запечений хек можна подавати як повноцінну страву або як доповнення до гарніру.
Нагадаємо про пампушки нашвидкуруч: смачний рецепт із мінімуму продуктів.
Раніше ми повідомляли про пиріг, який підкорює з першого укусу: тісто, що хрумтить, і ніжна яблучно-макова начинка, рецепт.
Також стало відомо про мариновані печериці за 10 хвилин: простий та смачний рецепт для будь-якого столу.