Вже пройшла більша частина опалювального сезону, і ми не встигнемо навіть оком клепнути, як землю почнуть зігрівати весняні промені сонця.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУ теплу погоду нам захочеться надіти улюблені речі, проте не завжди їх вдається надіти через кілька зайвих кілограмів набраних за зиму.
Схуднення це не обов'язково про суху курячу грудку та гречку, можна готувати справді смачні страви та скидати зайві кіло без примусу та голодувань.
Так, на вечір можна запекти курячий рулет із грибами, броколі та сиром, рецептом якого поділилася фудблогерка Лілія.
Для приготування нам знадобиться:
- Філе курятини 600-700 грам
- Цибуля 1 невелика
- Печериці 150-200 грамів
- Броколі 3-4 суцвіття
- Напівтвердий сир 50-60 г
- Вершкове масло 40 грамів
- Сіль, спеції за смаком
- За бажанням соєвий соус
Спосіб приготування:
Цибулю та гриби дрібно нарізаємо та обсмажуємо на сковороді. Брокколі відварюємо. Сир та масло нарізаємо брусочками. Курку розрізаємо вздовж на 3-4 частини.
Я почала робити на рукаві, але в процесі скручування від порвалася, тож переклала на фольгу. Викладаємо трохи більше третини курки, накладаючи один шматочок на інший.
Зверху викладаємо гриби із цибулею. Накриваємо третю курку, зверху кладемо броколі і відступаючи ~7-8 см від краю - сир і масло. Накриваємо рештою курки.
Кожен шар можна посолити, додати спеції або змастити соєвим соусом. Міцно закручуємо в рулет.
Готуємо в духовці ~ 60 хвилин на 160 градусів і ще хвилин 30 на 200.
Приємного апетиту!
Нагадаємо про гречаний плов із грибами та свининою: рецепт ароматної страви, від якої неможливо відірватися.
Раніше ми повідомляли про золотисті рулетики з лаваша з куркою та сиром: швидкий рецепт для ситної вечері.