За радянських часів, у період дефіциту, господарям доводилося вигадувати смачні рецепти десертів для дітей.

Незважаючи на те, що зараз у кав'ярні величезний вибір тортів та тістечок, дітки люблять смакоти з нашого дитинства.

Макаронник. Фото Instagram
Макаронник. Фото Instagram

Якщо у вас у холодильнику завалялися відварені макарони – не дайте їм зіпсуватися та порадуйте близьких.

Приготуйте макаронник із сиром, рецептом якого поділилася фудблогерка Ольга Рябенко на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Кожен кВт на 50% дорожче: хто платитиме за світло більше вже у квітні Переведення годинників на літній час: українцям оголосили важливе уточнення Соціальну допомогу призначатимуть за новими правилами: що буде з субсидіями, аліментами та іншими виплатами Потрібно уважно читати дрібний шрифт: чому киянам "непомітно" підвищили комуналку вдвічі
Показати ще

Для приготування нам знадобиться:

* Кисломолочний сир 700 г.
* Сметана 2 ст. л.
* Яйця 5 шт.
* Цукор 6 ст. л.
* Ванільний цукор 2 ч. л.
* родзинки 100 г.
* макаронні вироби 300 г.
* олія 10 г.

Спосіб приготування:

Відварюємо в каструлі макарони до готовності.

До кисломолочного сиру додаємо яйця, цукор, ванільний цукор та сметану.

Макаронник. Фото Instagram
Макаронник. Фото Instagram

Збиваємо масу до однорідної консистенції.

Додаємо відварені макарони та попередньо замочені в гарячій воді родзинки.

Ретельно перемішуємо масу.

Макаронник. Фото Instagram
Макаронник. Фото Instagram

Змащуємо форму для запікання олією та відправляємо туди наше тісто.

Макаронник. Фото Instagram
Макаронник. Фото Instagram

Відправляємо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.

Макаронник. Фото Instagram
Макаронник. Фото Instagram

Приємного апетиту!

Нагадаємо про ніжні медові сендвічі з кремом зі згущеного молока і кокосовою стружкою: швидко, смачно і з любов'ю.

Раніше ми повідомляли, що печиво за 20 хвилин: ароматне, хрумке і без зайвих зусиль такий рецепт сподобається все.

Також стало відомо, як приготувати хрумку смажену картоплю без олії: секрет методу "3 ложки води".