Хрусткі курячі крильця - це популярна страва в ресторанах фаст-фуду. Але для того, щоб скуштувати цю страву, зовсім необов'язково виходити з дому. Їх можна приготувати у своїй кухні.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЇхній рецепт приготування був знайдений на сторінці Instagram фуд-блогера Ілони.
Інгредієнти:
- Курячі крильця - 1 кг .
Для маринаду:
- Соль – 1 ст.л.
- Гострий перець мелений – 1 ст.
- Газована вода – 4 ст. л.
- Чеснок натертый – 2 зуб.
Для кляра:
- Пшеничне борошно – 10 ст. л.
- Кукурудзяний крохмаль – 4 ст. л.
- Сіль – 1 год.
- Копчена Паприка – 2 ч. л.
- Гострий перець – 1 год.
- Яйце – 1 шт.
- Газована вода – 200мл.
Для панірування:
- Борошно пшеничне – 8 ст.
- Крохмаль – 2 ст.л.
- Паприка – 2 год.
- Сіль - 0,5 ч. л.
Для фритюра:
- Соняшникова олія (кількість залежить від обсягу каструлі, у мене пішло трохи менше пляшки).
Ганки замаринувати і залишити хоча б на годину (я залишала на ніч у холодильнику, вони дуже добре промаринувалися).
Змішати всі інгредієнти для кляру та панірування.
Масло добре розігріти в каструлі (до речі, щоб використовувати якнайменше масла, візьміть невелику каструлю і смажте порційно в кілька підходів), крильця зануріть спочатку в кляр, а потім в паніровку.
І відправити смажитися приблизно на 10-12 хвилин. Подавати із улюбленим соусом.
Приємного апетиту!
Нагадаємо про ніжні медові сендвічі з кремом зі згущеного молока і кокосовою стружкою: швидко, смачно і з любов'ю.
Раніше ми повідомляли, що печиво за 20 хвилин: ароматне, хрумке і без зайвих зусиль такий рецепт сподобається все.
Також стало відомо, як приготувати хрумку смажену картоплю без олії: секрет методу "3 ложки води".