Існує безліч рецептів млинців і є багато способів зробити їх: на молоці для класики, на воді, якщо тримаєш піст або навіть зробити кольоровими, додаючи соки овочів або фруктів – трохи фантазії, і виходить кулінарний шедевр.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяМлинці можуть бути як тонкими, так і пухкими. З начинкою або без - все одно виходить смачно.
Пісні млинці на воді дуже легкий рецепт:
Інгредієнти:
- Борошно – 3 склянки
- Вода тепла – 3 склянки
- Дріжджі сухі активні – 1 чайна ложка (або свіжі дріжджі – 20 г)
- Сіль - 0,25 чайної ложки
- Цукор (за бажанням) – 1 столова ложка (або до смаку)
- Олія рослинна або топлена олія – 2 столові ложки (за потребою)
Спосіб приготування крок за кроком
Перед початком приготування переконайтеся, що ви маєте всі необхідні інгредієнти.
Крок 2: Розчинення дріжджів
Підігрійте воду до 40 градусів. Розчиніть дріжджі у теплій воді, залиште на кілька хвилин, поки не з'явиться піна.
Крок 3: Заміс тіста
Процідіть борошно через сито в миску, додайте теплу кип'ячену воду та розведені дріжджі. Вимісити тісто до однорідності.
Крок 4: Витримка тіста
Накрийте тісто кришкою та залиште в теплому місці на 3-4 години, щоб воно підійшло.
Крок 5: Випікання млинців
Коли тісто підійде, почніть випікати млинці на топленій або олії.
Крок 6: Смаження млинців
Розігрійте сковороду, змастіть маслом. Вилийте порцію тіста, рівномірно розподіліть по сковороді тонким шаром.
Крок 7: Перевертання млинця
Переверніть млинець і смажте з іншого боку до готовності.
Крок 8: Складання млинців
Готові млинці складайте один на одного. Повторюйте процес використання всього тесту.
Крок 9: Подання
Пісні млинці на воді готові! Подавайте їх із медом, джемом чи варенням.
Нагадаємо про кекси, які не дадуть тобі чекати: готуємо швидко, їмо відразу, рецепт.
Раніше ми повідомляли, що Рошену таке і не снилося: рецепт того самого легендарного Київського торта.
Також стало відомо, що ціла гора без рису: хитрощів для соковитих котлет, коли фаршу мало, а гостей багато.