Це горіхове печиво має насичений смак і чудові хрусткі якості завдяки великим шматочкам арахісу. Крім того, воно дуже поживне завдяки клітковині та корисним жирам, що містяться в горіхах.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Для приготування знадобляться наступні продукти:
- 125 г вершкового масла;
- 1 склянка (150 г) коричневого цукру;
- 6 столових ложок (125 г) арахісової пасти;
- 1 яйце;
- чашка (150 г) борошна;
- 0,5 чайної ложки розпушувача;
- 4 жмені (125 г) арахісу.
Приготування
Помістіть масло кімнатної температури в миску та збийте його з цукром до кремоподібної консистенції.
Потім додайте арахісову пасту та яйц, перемішайте до однорідності.
Додайте борошно та розпушувач, перемішайте з сумішшю за допомогою міксера на низькій швидкості.
Додайте арахіс, перемішайте все ложкою або лопаткою, поки арахіс рівномірно не розподілиться по всьому тісту.
За допомогою чайної ложки викладіть печиво на деко, застелене пергаментним папером.
Випікайте при температурі 190°C у режимі "верх-низ" протягом 15-16 хвилин, доки краї печива не стануть золотисто-коричневими.
Щойно вийняте з духовки печиво буде м’яким, зачекайте 5 хвилин, а потім перекладіть його на решітку, щоб воно повністю охолонуло.
Приготування такого печива не займе багато сил та часу. То ж це гарний варіант для тих, хто не має часу на довге перебування на кухні або просто має інші цікаві справи.
Раніше портал Знай писав про повітряні сирні ватрушки з персиком та йогуртом: рецепт десерту, який тане у роті.
Крім того, ми повідомляли про осінній салат з гарбузом та волоськими горіхами: сезонна страва, у яку ви закохаєтеся, рецепт.
Також портал інформував про золоту осінь у кожному укусі: гарбузове печиво без цукру, яке тане в роті, рецепт.